-
Hasselbacken blir Best Western Hotels & Resorts
Hotellet kommer även att ingå i BW Premier Collection
-
Recept: Lättlagad mild indisk gryta med smöriga naanbröd
Kormagryta med kyckling och curryrostade kikärtor och sesamnaan-bröd
-
Phil’s Burger lanserar ny miljömedveten milkshake
"Den är dessutom helt fri från tillsatser och palmolja"
-
Tre glassiga nyheter från Triumf
"En klassiker som försvann 1996 är nu tillbaka"
-
GB Glace lanserar 10 nyheter i glassboxen
Glass med smak av Trocadero, Kinderäggsglass, Cornetto Salty Caramel och...
-
Baka glutenfria vaniljhjärtan
Baktips på Alla hjärtans dag - och alla dagar på året
-
Limiterad upplaga av Moët & Chandon Rosé Impérial
Till Alla hjärtans dag lanseras Moët & Chandon Rosé i ny skrud
-
På fredag startar ostfestivalen
"Här kan du träffa våra allra främsta ostkännare"
-
Säkerthetsexpert håller föredrag på hotelldagen Lounge Summit
”Säkerhet i ett nationellt, regionalt och stads perspektiv. Hur förbereder ni er?”
-
Stockholms bästa restauranger, barer och caféer är utsedda
Stans bästa krogar prisade i Gulddraken

Verksamheter till försäljning
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hasselbacken på Djurgården förvärvas av Pop House Sweden
"Jag vill att Hasselbacken ska återfå sin forna glans"
-
De är nominerade till Guldstolen
En bar, ett kontor och en bostad tävlar om priset
-
Vigårda öppnar i Västerås
"Till skillnad från våra andra restauranger kommer vi inte bara att satsa på hamburgare"
-
McDonald’s kommer att öppna över 30 nya restauranger
Dessa tre öppnar först:
-
Handblåst Champagne Coupe-glas lyfter bubblorna
Glasets form är framtagen i samarbete med sommelierer
-
Kvinnorna som prisades på Stellagalan
"De mest framstående kvinnorna inom svensk gastronomi"
-
Gröna Lund startar egen restaurangskola
"Alla i besöksnäringen skriker efter restaurangpersonal, såväl kockar som kallskänk, köksbiträden och servis"
-
Roots - Downtown Campers nya mötes- och eventyta
Mötesrum och eventytor med ingång från Drottninggatan
-
Oscar Engelbert satsar på ny bransch
"För att vara en ledande bostadsutvecklare krävs mer än bra bostäder"
-
Silver till Sverige i världsfinalen i Bocuse d’Or
Bara nordiska länder på prispallen i år
-
Nobelpriset hyllas i världsfinalen i Bocuse d'Or
Fatpresentationen och tallrikspresentationen serveras 14.30 och 15.05 idag
-
Ny checklista som förenklar för hotellföretagare
"Checklistan för hotell ger tillsammans med checklistan för restaurang en komplett bild av alla tillstånd som företag inom den branschen behöver"
-
Atrium Ljungberg satsar 8 miljarder i Slakthusområdet
Tecknar avtal med Stockholms stad avseende förvärv i Slakthusområdet.
-
SHOT från Herrljunga Musteri
Kallpressad och utan tillsatt socker
-
Caféet satsar på freakshake med smak av semla
...och rawboll-semla, overnigh oats-semla samt en minisemla
-
Krogveckan firar 10 år
"Ett hundratal restauranger deltar under den två veckor långa krogveckan"
-
ESS Group bygger i norska fjällen
Satsar på året runt-turism i den kända skidorten
-
Färsk kyckling vanlig orsak till campylobacterinfektioner
Ny rapport från Livsmedelsverket och Folkhälsomyndigheten
-
Martin & Servera slutar sälja tobak
All försäljning av cigaretter, cigarrer och snus stoppas.
-
Charlotta Olsson - Ny General Manager på Radisson Collection Strand Hotel Stockholm
"Det är jätteroligt att komma tillbaka till det här hotellet där allt en gång började"
-
Mathias Dahlgren och Staffan Naess öppnar bistro och vinbar
"Målet är att skapa en genuin fransk upplevelse, både vad gäller atmosfär och mat"
-
Snart lanseras världens första veganska Happy Meal i Sverige
Det nya alternativet kommer att finnas även som snack och som del av hel meny.
-
Årets Viltkock koras
Kockarna tävlar med rätter av vildsvin
-
Clarion Hotel Sign och Gigital skapar ny scen för livemusik
"Vi kommer att presentera över hundra akter med både etablerade och up-and-coming artister"
-
Zero Hydrate – ny sockerfri dryck från Vitamin Well
"Nu inleder vi det nya året med en fjärde smak"
-
Fem arkitektkontor tävlar om att rita Svenska Mässans fjärde torn
Tornet kommer att innehålla cirka 400 hotellrum, restauranger, mötesytor samt kontor
-
Ökad säkerhet för landets matallergiker
Den 1 januari skärptes straffen för brott mot livsmedelslagen
-
Framtidens möten med smart teknik
Spana in de hetast just nu inom mötesbranschen.