Komprimerade pappershanddukar ger dubbel påfyllning
3 Jun 2024
De nya komprimerade pappershanddukarna är ännu en milstolpe i varumärkets hållbarhetsresa och möjliggörs av en modern tillverkningsprocess där unik kompressionsteknologi minskar mängden luft – vilket effektivt komprimerar handduksbuntarna. Tekniken bidrar även till lägre koldioxidutsläpp då förpackningsmaterialet minskar med upp till 27% och genom att transportfordonen kan rymma dubbelt så många handduksbuntar per körning.
På samma sätt kan verksamheter så som restauranger, hotell, caféer och kontor lagra dubbelt så många pappershanddukar, vilket optimerar kapaciteten för både lagring och befintliga Tork Xpress-dispensrar. Pappershanddukarna håller samma höga kvalitet som övriga pappershanddukar från Tork och är lika smidiga att installera.
Enklare hantering under påfyllningsprocessen
Enklare hantering under påfyllningsprocessen
De nya pappershanddukarna passar alla typer av verksamheter och är särskilt attraktiva för mindre företag med begränsad personalstyrka och mindre toalettutrymmen. De komprimerade pappershanddukarna är dessutom utformade för en enklare hantering under påfyllningsprocessen. En annan fördel är att anställda kan transportera dubbelt så många handdukar på en och samma städvagn, vilket sparar tid vid transport och påfyllning av dispensrar. Data visar samtidigt att handduksystemet Tork Xpress Multifold är den mest intuitiva och lättanvända Tork-dispensern, vilket gör att vem som helst enkelt kan fylla på dispensern utan förkunskaper.
– Vi är stolta över att introducera högkvalitativa pappershanddukar som gynnar både våra kunder och miljön. Denna efterlängtade lansering är ett steg i vår strävan att alltid erbjuda marknadens bästa och mest hållbara produkter, säger Rebecca Wendel, Varumärkeschef på Tork
– Vi är stolta över att introducera högkvalitativa pappershanddukar som gynnar både våra kunder och miljön. Denna efterlängtade lansering är ett steg i vår strävan att alltid erbjuda marknadens bästa och mest hållbara produkter, säger Rebecca Wendel, Varumärkeschef på Tork
3 Jun 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans