Restaurang
-
MKAB Storkök lanserar nya spisserier från Mareno
"Vi är naturligtvis mycket glada över att nu få introducera M1-serien till den svenska restaurangbranschen",
-
Nordic Kitchen & Bar öppnar på Arlanda
"Vi är mycket förväntansfulla och ser fram att möta alla resenärer i vår nya restaurang Nordic Kitchen & Bar på Marknadsplatsen i Terminal 5"
-
Urban Deli öppnar nya koncept i Hagastaden
"Urban Deli-besökare kommer absolut känna igen sig i Forskaren"
-
BWH Hotels expanderar i Lund
”Responsen vi fått sedan övergången har varit enbart positiv vilket stärker vår tro på att vi är på rätt väg”
-
Nu öppnar Villa Skärtofta i Saltsjöbaden
"Vår Gård har under sina 100 år vuxit sig till en destination människor söker sig till för att uppleva natur, konst, mat och dryck"
-
Origo – kontor utöver det vanliga med bistro, bio och takbar har öppnat
"Att jobba på distans är här för att stanna, men om man ska få medarbetarna att samlas någon dag så behövs det mer än för 10-15 år sedan"
-
3 500 ska anställas i nöjesparkerna i år
I år finns även ett extra stort behov av medarbetare till parkernas alla restauranger och matkiosker.
-
Byggföretag och restauranger löper högst risk att drabbas av konkurser under 2024
Dessa branscher kommer drabbas hårdast under 2024:
-
Storsatsar på nya restauranger
– Det går bra för oss och vi vill växa.
-
Quinyx lanserar nytt chattverktyg för personal
Quinyx Messenger är utformat speciellt för servicepersonal
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Wisby Hotel Group förvärvar Joda Bar & Kök
"Det känns det väldigt bra att lämna över stafettpinnen efter våra 17 år"
-
Topp 10 - de mest lästa artiklarna under 2023
Blodpudding i topp i år igen!
-
Afternoon tea högt upp i DN-skrapan
Här når tedrickandet nya höjder
-
Europeiska städer som lockar mest i vinter
"Unga prioriterar ett större utbud av kultur, nöjen och nattliv när de reser"
-
Boksläpp: Historien om Agnar Meurling - kändiskrögare i Stockholm och Åre
Lars-Åke Svensson har kartlagt Agnar Meurlings liv
-
Café Klotet öppnar intill restaurang Gondolen
"Vår vision är att skapa en restaurang präglad av såväl lekfullhet som trygghet, med en enklare meny, vilket skapar en intressant kontrast och kompletterar Gondolens klassiska elegans”
-
Nordic Seafood Summit arrangeras i Göteborg
Under Nordic Seafood Summit 2024 kommer det nyinstiftade Sjömatspriset att delas ut för första gången.
-
En fjärdeplats för Sverige i Pâté-Croûte i Lyon
"Den svenska uttagningen och perioden fram till VM har gett mig en enorm erfarenhet”
-
Sodexo förvärvar restauranggruppen K-märkt
"Vi driver förändring genom hur vi köper och lagar mat"
-
Svenska arkitekter har inrett nyöppnade Nobis Hotel Palma
Nytt hotell i en av Palmas äldsta byggnader - ett muslimskt palats från 1100-talet
-
Tre nya restauranger på Arlanda
"Det nya kommersiella utbudet på Stockholm Arlanda växer fram och ska vara helt klart vid årsskiftet 2024/25"
-
Bygger pop up - restaurang i ett gigantiskt knäckebrödspaket
"Alla rätter och råvaror produceras på ett så hållbart sätt som möjligt, där hälsa speglas i platsen för restaurangen och vägen dit"
-
Konkursvågen fortsätter
Läget för olika branscher och de 10 största konkurserna:
-
Let's Gig - appen för jobbmatchning har flera nya funktioner
"Ger en wow-upplevelse"
-
Medelhavet inspirerar på nyinvigda Taverna Brillo
Danyel Couet och Sebastian Thureson har hämtat inspiration från hela Medelhavsregionen.
-
Agdas STHLM – ny konferens, restaurang och festvåning
" Vårt team i restaurangen har lång erfarenhet från några av Stockholms mest ikoniska restauranger"
-
Nu öppnar restaurang Gondolen igen
”Äntligen öppnar vi!"
-
Fredagen den 13:e öppnar Halloween på Gröna Lund
" I år har vi tre matnyttiga och goda nyheter på menyn"
-
Klartecken för Södertäljes nya landmärke
Beräknas vara klart under 2025.
-
Albin Edberg tolkar Tore Wretman
"Det är ett väldigt ärofyllt uppdrag att få tolka hans mat"
-
Mer trä i city
"Vill man ha en personlig touch på lokalerna och det är extra viktigt att det stämmer överens med ens egna varumärke"
-
Arbetsmiljöverket inspekterar sommarjobb
"Många olyckor går att förebygga"
-
Två matgrossister till Väla Södra i Helsingborg
Det är Wihlborgs som har skrivit kontrakt med två nya hyresgäster i fastigheten Rubinen 1.
-
Nyöppning av Taverna Brillo - tillsammans med Danyel Couet och Sebastian Thureson
"Det känns otroligt spännande"
-
Snabba katten öppnar 26 oktober
"Det ju inte alla vardagsrum som erbjuder nytappad lokalbryggd lager"
-
Katalonien kommer att vara Världens Gastronomiregion 2025
Det är en utmärkelse som ger trovärdighet åt regioner eftersom den ges av en oberoende och internationell jury bestående av experter inom olika områden som turism, kultur, hotell och jordbruk.
-
Nu öppnar Fenix Sthlm
Fenix Sthlm har deli, bar och bistro, konferenslokaler, gym och en takbar
-
Brist på rätt kompetens fortfarande största hindret för tillväxt inom företag
Se resultatet av Företagens villkor och verklighet 2023 här: