Restaurang
-
Introducerar ett nytt kvällskoncept - traditionellt kinesiskt midnattsnack
"Ambitionen är att inte bara erbjuda utsökt mat, utan också skapa en unik och spännande atmosfär"
-
Nytt skräckhus i restaurang Fiesta under Halloween på Gröna Lund
"I den zombiesmittade restaurangen Zombiesta förvandlas varje gäst till en del av menyn när de möter kökspersonal som inte bara lagar maten, utan också jagar den"
-
Han blir ny vd för Hotel Diplomat
"Det är en spännande och stimulerande utmaning"
-
Max lanserar ny hemlig burgare utan namn och bild
"Det kan låta kaxigt men vi vill alltid hitta nya sätt att erbjuda våra gäster spännande smakupplevelser på"
-
Strawberrys restaurangkedja The Social lanserar en ny burgare
"Vår burgare har en stark koppling till naturen"
-
Picadeli nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor
Det nya huvudkontoret i Gamlestadens Fabriker har nominerats till den prestigefyllda tävlingen.
-
Albin Edberg blir kulinarisk ledare på Carotte
"Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och komma med nya idéer"
-
Elite Hotel Frost öppnar till våren
"Vi ser fram emot att öppna våra dörrar och dela denna magiska plats"
-
Nordic Organic Food Fair & Natural Beauty & Health Show arrangeras 9-10 oktober
"Mässan är den perfekta plattformen för att upptäcka nya produkter, omvärldsbevakning och nätverka med ledande varumärken och leverantörer"
-
Husfru/houseman sökes till Sätra Bruks Herrgård
Är du en serviceinriktad och mångsidig person med passion för gästfrihet?
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hamburger Börs stänger
Anrika Hamurger Börs i centrala Stockholm stänger med omedelbar verkan
-
Öppnar två restaurangkoncept i Merkurhuset på Skeppsbron
Den 700 kvadratmeter stora entrévåningen rymmer två restauranger
-
Kalles kaviar fyller 70 år och firas med en frukostserie
Kalles x Designtorget lanseras på Designtorget
-
FFCR lanserar en ny konferens för offentlig sektor
Halvdagskonferensen är riktad till de som jobbar inom den offentliga måltidsverksamheten
-
Internationell kedja har öppnat sitt första hotell i Sverige
"Detta är i linje med vårt strategiska fokus på hållbar tillväxt och ambition"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
Villa Dahlia - nytt boutiquehotell i Stockholm
"Vi blev direkt förälskade i det oslagbara centrala läget"
-
La Belle Époque öppnar i Lund
"Med denna satsning uppfyller vi en långvarig önskan från trogna gäster"
-
Bull & Bear öppnar på fredag
"Vi är oerhört glada att äntligen öppna nya Bullen"
-
Compass Group öppnar en ny lunchrestaurang
"Vår lunchmeny är uppdelad i tre kategorier"
-
Champagne- och vinmässa på nya fartyget
"Vi har i många år anordnat liknande mässor"
-
Tommy Myllymäki och Pi Le har öppnat Bobergs Matsal på NK
"Det känns jättespännande, och jag är verkligen stolt över det team som Pi och jag förfogar över"
-
Spendrups förvärvar profilföretaget Swagg Screen & Textil
"Förvärvet av Swagg är en strategisk långsiktig satsning för att kunna utveckla utbudet hos våra partners inom restaurang- och besöksnäringen med produkter inom textil och merchandise"
-
Daniel Höglander blir ny gastronomisk ledare på Operakällaren
"För oss är det viktigt att bevara restaurangens tradition och kvalitet, samtidigt som vi ständigt strävar efter utveckling och förbättring"
-
O’Learys öppnar restaurang i nybyggda Racehall Stockholm
Gokartbana, restaurang och möjligheter för konferens och event
-
Gastronomiska upplevelser viktigast för svenska turister
"Det är i linje med en trend vi sett"
-
Astrid Lindgrens Vimmerby köper Oxgården
"Nu är det dags för någon annan att ta över"
-
Elite Palace Hotel i Stockholm öppnar italiensk restaurang
Maten på menyn ska ge en autentisk italiensk upplevelse
-
Comfort Hotel Sundsvall har öppnat
"Jag tror starkt på Sundsvall och ser att vi fyller ett tomrum med vårt varumärke Comfort Hotel på marknaden"
-
God mat och dryck viktigast för en lyckad resa
Ny undersökning visar att:
-
"De tre första som ringer numret får flyg, hotell och upplevelsen betald"
Nytt grepp av reseaktören
-
The Sparrow Hotels terrass och uteservering Le Garden har öppnat
"Vi erbjuder möjlighet att boka bord utomhus, med garanterad plats inne i bistron vid dåligt väder, något som få restauranger i Stockholm erbjuder"
-
Komprimerade pappershanddukar ger dubbel påfyllning
"Vi är stolta över att introducera högkvalitativa pappershanddukar som gynnar både våra kunder och miljön"
-
Anställda inom hotell- och restaurangbranschen har roligast på jobbet
Här är topplistan över de yrkesroller som svarat att de hela tiden, eller oftast, har roligt på sitt arbete:
-
Karamell har öppnat på Skeppsbron
"Det är viktigt att atmosfären ger samma känsla som det vi serverar"
-
Seafood Gastro tilldelas en stjärna av Guide Michelin
"Ambitionen med Seafood Gastro är att visa upp unika akvatiska råvaror och ta med våra gäster på en ny gastronomisk upptäcktsresa"