Restaurang
-
Gastronomiska upplevelser viktigast för svenska turister
"Det är i linje med en trend vi sett"
-
Astrid Lindgrens Vimmerby köper Oxgården
"Nu är det dags för någon annan att ta över"
-
Elite Palace Hotel i Stockholm öppnar italiensk restaurang
Maten på menyn ska ge en autentisk italiensk upplevelse
-
Comfort Hotel Sundsvall har öppnat
"Jag tror starkt på Sundsvall och ser att vi fyller ett tomrum med vårt varumärke Comfort Hotel på marknaden"
-
God mat och dryck viktigast för en lyckad resa
Ny undersökning visar att:
-
"De tre första som ringer numret får flyg, hotell och upplevelsen betald"
Nytt grepp av reseaktören
-
The Sparrow Hotels terrass och uteservering Le Garden har öppnat
"Vi erbjuder möjlighet att boka bord utomhus, med garanterad plats inne i bistron vid dåligt väder, något som få restauranger i Stockholm erbjuder"
-
Komprimerade pappershanddukar ger dubbel påfyllning
"Vi är stolta över att introducera högkvalitativa pappershanddukar som gynnar både våra kunder och miljön"
-
Anställda inom hotell- och restaurangbranschen har roligast på jobbet
Här är topplistan över de yrkesroller som svarat att de hela tiden, eller oftast, har roligt på sitt arbete:
-
Karamell har öppnat på Skeppsbron
"Det är viktigt att atmosfären ger samma känsla som det vi serverar"
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tommy Myllymäki och Pi Le tar över Bobergs Matsal på NK
"Vi kommer arbeta hårt för att förvalta platsen och dess historia, samtidigt som vi vill utforska vad vi kan addera nytt och vad som är möjligt att göra med en restaurang i ett varuhus"
-
Nu öppnar Sofiero slott efter renoveringen
"Vi hoppas att många besökare vill fira med oss"
-
Fokus på minskat matsvinn på Sofiero slott
Samarbete med Roots by 3N
-
Trähotellet Wood Hotel Bodø har öppnat
"Det är fantastiskt att se ett så stort intresse och en så stor entusiasm hos våra första gäster"
-
Pelago - ny takrestaurang med plats för 700 personer
En 5 meter lång grill och drinkvagnar ska göra serveringen smidig
-
ESS Group investerar 400 Mkr i Hjortviken Country Club
”Bygget har pågått sedan början av 2023"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"
-
Ansökningsrekord till yrkesutbildningen Hotell- och turismprogrammet
Efter utbildningen är eleverna garanterade sex månaders provanställning på ett av hotellen inom Strawberry.
-
Kraftig konkursökning under första kvartalet i år
Pressat läge inom restaurang, bygg och transport
-
Minskad lojalitet hos Sveriges lokalhyresgäster
AktivBo har analyserat vad Sveriges lokalhyresgäster tycker om fastighetsbolagens service och förvaltning.
-
Påskdukning med Årets Pelargon
Henna Wendelbos bästa tips
-
Finalisterna till Svenska Franchisegalan 2024 är utsedda
"Det är roligt att se att så många olika branscher är representerade bland finalisterna"
-
Restaurang Hantverket utökar rejält
Restaurang Hantverket storsatsar och utökar sin verksamhet genom att förvärva fler lokaler
-
MKAB Storkök lanserar nya spisserier från Mareno
"Vi är naturligtvis mycket glada över att nu få introducera M1-serien till den svenska restaurangbranschen",
-
Nordic Kitchen & Bar öppnar på Arlanda
"Vi är mycket förväntansfulla och ser fram att möta alla resenärer i vår nya restaurang Nordic Kitchen & Bar på Marknadsplatsen i Terminal 5"
-
Urban Deli öppnar nya koncept i Hagastaden
"Urban Deli-besökare kommer absolut känna igen sig i Forskaren"
-
BWH Hotels expanderar i Lund
”Responsen vi fått sedan övergången har varit enbart positiv vilket stärker vår tro på att vi är på rätt väg”
-
Nu öppnar Villa Skärtofta i Saltsjöbaden
"Vår Gård har under sina 100 år vuxit sig till en destination människor söker sig till för att uppleva natur, konst, mat och dryck"
-
Origo – kontor utöver det vanliga med bistro, bio och takbar har öppnat
"Att jobba på distans är här för att stanna, men om man ska få medarbetarna att samlas någon dag så behövs det mer än för 10-15 år sedan"
-
3 500 ska anställas i nöjesparkerna i år
I år finns även ett extra stort behov av medarbetare till parkernas alla restauranger och matkiosker.