Restaurang
-
Svenska arkitekter har inrett nyöppnade Nobis Hotel Palma
Nytt hotell i en av Palmas äldsta byggnader - ett muslimskt palats från 1100-talet
-
Tre nya restauranger på Arlanda
"Det nya kommersiella utbudet på Stockholm Arlanda växer fram och ska vara helt klart vid årsskiftet 2024/25"
-
Bygger pop up - restaurang i ett gigantiskt knäckebrödspaket
"Alla rätter och råvaror produceras på ett så hållbart sätt som möjligt, där hälsa speglas i platsen för restaurangen och vägen dit"
-
Konkursvågen fortsätter
Läget för olika branscher och de 10 största konkurserna:
-
Let's Gig - appen för jobbmatchning har flera nya funktioner
"Ger en wow-upplevelse"
-
Medelhavet inspirerar på nyinvigda Taverna Brillo
Danyel Couet och Sebastian Thureson har hämtat inspiration från hela Medelhavsregionen.
-
Agdas STHLM – ny konferens, restaurang och festvåning
" Vårt team i restaurangen har lång erfarenhet från några av Stockholms mest ikoniska restauranger"
-
Nu öppnar restaurang Gondolen igen
”Äntligen öppnar vi!"
-
Fredagen den 13:e öppnar Halloween på Gröna Lund
" I år har vi tre matnyttiga och goda nyheter på menyn"
-
Klartecken för Södertäljes nya landmärke
Beräknas vara klart under 2025.
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Mer trä i city
"Vill man ha en personlig touch på lokalerna och det är extra viktigt att det stämmer överens med ens egna varumärke"
-
Arbetsmiljöverket inspekterar sommarjobb
"Många olyckor går att förebygga"
-
Två matgrossister till Väla Södra i Helsingborg
Det är Wihlborgs som har skrivit kontrakt med två nya hyresgäster i fastigheten Rubinen 1.
-
Nyöppning av Taverna Brillo - tillsammans med Danyel Couet och Sebastian Thureson
"Det känns otroligt spännande"
-
Snabba katten öppnar 26 oktober
"Det ju inte alla vardagsrum som erbjuder nytappad lokalbryggd lager"
-
Katalonien kommer att vara Världens Gastronomiregion 2025
Det är en utmärkelse som ger trovärdighet åt regioner eftersom den ges av en oberoende och internationell jury bestående av experter inom olika områden som turism, kultur, hotell och jordbruk.
-
Nu öppnar Fenix Sthlm
Fenix Sthlm har deli, bar och bistro, konferenslokaler, gym och en takbar
-
Brist på rätt kompetens fortfarande största hindret för tillväxt inom företag
Se resultatet av Företagens villkor och verklighet 2023 här:
-
Så mycket har konkurserna ökat
"Vi kommer fortsätta se ökade siffror"
-
Fyra av tio arbetstagare tror att AI kommer ta över deras jobb
I rapporten “AI at Work: What People Are Saying” där 12 800 anställda från 18 länder svarat på frågor om AI, anger 36 procent att de ser det som sannolikt att deras jobb kommer att elimineras av AI.
-
Han blir ny vd för Svenska Brasserier
"Jag ser tydliga paralleller mellan media- och underhållningsbranschen - och den gastronomiska världen"
-
O’Learys öppnar ny restaurang i Mörby Centrum
"Det känns extra kul att vi och i med detta även öppnar vår 13:e enhet i Stockholm"
-
Konkurserna ökade i sommar
"Hösten och vintern kommer bli ett stålbad för många företagare"
-
TUI utvidgar sin hotellportfölj genom global hotellfond
"Våra egna hotell- och klubbvarumärken bidrar betydligt till tillväxten och företagets intäkter"
-
Lanserar glass av matsvinn
"Med det här initiativet vill vi uppmuntra fler att testa nya vägar"
-
Uppsving för potatis
"Det är en liten handling som gör stor skillnad"
-
Astrid Lindgrens värld öppnar ny restaurang
"Det är som att stiga in i ett Folkets Hus eller en bygdegård från 50-talet"
-
Värsta konkursmånaden någonsin
Så mycket har konkurserna ökat inom hotell- och restaurang:
-
Grand Hôtel öppnar en ny restaurang
Grand Hôtels köksteam har tillsammans med Mathias Dahlgren skapat konceptet
-
Köksmästare vann priset Restaurangbranschens vardagshjälte 2023
Priset delas ut av Svenska Kockars Förening och Textilia
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar Skippers Inn
"Det är en möjlighet för oss att servera maten vi själva älskar och associerar med en fin sommar"
-
Visit Sweden och Vagabond ska locka fler tyska turister till Sverige
Lanserar en ny exklusiv Readly-utgåva
-
Restaurang Aira har tilldelas sin andra Michelinstjärna
"Det har verkligen varit en laginsats"
-
8 av 10 har svårt att höra på restaurang
"Ljudnivån och samtalet är en viktig del av matupplevelsen"
-
Clarion Hotel Post firar med en sommarmarknad
"Det här kommer bli ett riktigt härligt party med det allra bästa vi har att bjuda på"
-
Konkurser inom hotell och restaurang ökar
"Vi ser ännu inget ljus i mörkret för svenska företag"
-
Gothia Towers firar 100-årig mötesplats
Nu besöker 2 miljoner människor Svenska Mässan Gothia Towers varje år
-
Humlan har förvandlats till en blomstrande taqueria
Kocken Tal Borenshtein står bakom matkonceptet