Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

The Sparrow Hotels terrass och uteservering Le Garden har öppnat

 
  • Le Garden har en sydfranskinspirerad meny med flera nya rätter.

    Le Garden har en sydfranskinspirerad meny med flera nya rätter.

Föregående
Nästa
 
Nu slår Le Garden upp sina dörrar för sommarsäsongen och välkomnar alla på jakt efter en dold uteserveringspärla mitt på myllrande Stureplan, eller för den som bara önskar släcka törsten med svalkande roséviner och smaka på franska klassiker, signerade Mathias Dahlgren och Staffan Naess. 

DBoutiquehotellet The Sparrow Hotel på Birger Jarlsgatan i Stockholm har öppnat sin uteservering Le Garden. Den syns inte från gatan utan är en innergård i två plan, med utomhusbar på övre plan. Förutom hotellets gäster så är målgruppen både par som vill gå på en mysig dejt, kompisgäng som vill äta och dricka gott och kollegor som vill ta en after work på en central plats i stan.

På den soligt sydfranskinspirerade menyn återfinns flera favoriter från The Sparrow Bistro, såsom Tartare de veau, Steak au poivre och Moules frites, men även helt nya rätter för sommarsäsongen: Tartare de tomate, Poulpe frit och Saucisse. Sommarens vinlistan smyckas med flera franska roséviner, däribland Clos Venturi 2023 från Korsika, samt Roc d’Anglade Rosé 2022 som The Sparrow Hotel är helt ensamma om att servera i Sverige.

Förutom kalla drycker, väl utvalda viner viner och högkvalitativ mat erbjuder Le Garden möjlighet att boka bord utomhus, med garanterad plats inne i bistron vid dåligt väder, något som få restauranger i Stockholm erbjuder. På den tillhörande innergården Petit Jardin finns fortfarande flera drop in-platser, även för den spontane. Av: Annika Rådlund