Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 

Prenumerera

Allting har sina fördelar. Känslan av att kunna sjunka ner i sin favoritfåtölj med en papperstidning är oftast oslagbar, eller möjligheten att lägga den på vardagsrumsbordet, på fikabordet eller receptionsdisken. Eller möjligheten att ge den ett tredje liv på ett utedass i sommarstugan.

Bara för att vi hänger med i den digitala utvecklingen betyder inte det att vi slutat gilla papperstidningar, eller trycka dem. Om du, som vi, gillar att bläddra ”på riktigt” föreslår vi att du löser en prenumeration på din favorittidning, då kan du vara säker på att regelbundet få en ny tidning att läsa och uppleva.

Vi vet att du har fullt upp med att hålla koll på gäster, menyer, medarbetare, beställningar och allt annat som händer kring dig, därför håller tidningen Hotell & Restaurang koll på resten! Vi har ett väl avvägt recept för innehållet som består av nyttig information sockrad med härlig inspiration. I Hotell & Restaurang möter du branschens mest intressanta människor, men vi låter dig även följa med till de hetaste hotellen och restaurangerna. Kort sagt ser vi till att du vet vad som händer, samt var och när det händer, men också att du får inspiration och idéer till att utveckla din verksamhet.

Vill du prenumerera? Se våra kontaktuppgifter här

Prenumerationsärenden:
[email protected]
Tel: 0651-69 90 90
Telefontider: måndag-fredag 9-15