Nyheter
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"
-
Rösta på vem som har Gastronords bästa monter
Du som röstar kan vinna fina priser!
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Europas första Fairfield by Marriott har öppnat
Hotellkedjan Marriott öppnar nytt hotell i Köpenhamn
-
Boulebar Haga satsar på olika klubbkoncept under sommaren
"Jag har också snackat i hop mig med några blås-musiker som kommer och gästar under utvalda kvällar"
-
Guld till Sverige i Nordic Chef
"Vi har lagt otroligt mycket tid på att få till rätt balans i rätterna och sätta vår prägel på det vi serverade, och detbetyder mycket att få den här bekräftelsen"
-
Ansökningsrekord till yrkesutbildningen Hotell- och turismprogrammet
Efter utbildningen är eleverna garanterade sex månaders provanställning på ett av hotellen inom Strawberry.
-
Kraftig konkursökning under första kvartalet i år
Pressat läge inom restaurang, bygg och transport
-
Magnus Widell blir ny vd på Boulebar
"Med en sådan passion som grund och ett starkt intresse för affären är jag övertygad om att vi kommer att nå våra mål"
-
Krögare utsedd till Årets Landsbyggare 2023
"Det är en bekräftelse på att min attityd i förhållande till vårt landskap och dess förutsättningar uppskattas av andra, inte bara våra gäster"
-
Här har logibokningarna ökat 31 procent under påskloven
"Det är fantastiskt att se"
-
Hamburgerkedjan Max lanserar Big Classic
"Med lanseringen av Big Classic hämtar vi inspiration från vår historia och den burgare som vi lanserade i början på 70-talet"
-
Reitan Convenience samarbetar med Svenska Downföreningen
"De initiativ som vi genomför tillsammans är en viktig del av vår ambition för att skapa en inkluderande miljö"
-
Finalisterna till Svenska Franchisegalan 2024 är utsedda
"Det är roligt att se att så många olika branscher är representerade bland finalisterna"
-
Ett hotell och en vingård i final i Träpriset
Här är alla finalbidrag i arkitekturtävlingen Träpriset;
-
Anmälan till Lily Bollinger Award 2024 har öppnat
Tina Johansson tar över som tävlingsledare
-
Tre svenska bransch-kvinnor leder Champagne Bureau Nordics
"Via Champagne Bureau Nordic kommer man kunna hålla sig à jour med de tallra senaste från regionen"
-
Jacy'z Hotel & Resort utsett till Sveriges bästa affärshotell
"Extra roligt är att det att vinna just detta pris eftersom vinnarna utses både av en jury och våra gäster som besökt vår destination"
-
Årets Rätt 2024 är framtagen av Desirée Jaks
"Att äta mat efter säsong kan vara ett sätt att tänka klimatsmart. Dessutom blir det ofta billigare och smakar mer"
-
Lindos Blu Luxury Hotel & Suites är världens bästa TUI-hotell
"De hotell vi erbjuder spelar en avgörande roll i skapandet av minnesvärda semestrar för våra kunder"
-
Ecoviva lanserar matkasse som certifierats av WWF
"Alla måltider är jättegoda med recept framtagna i vårt eget kök"
-
Fem stora hotelltrender 2024
Fem tydliga hotelltrender i Sverige 2024 enligt branschorganisationen
-
Restaurang Hantverket utökar rejält
Restaurang Hantverket storsatsar och utökar sin verksamhet genom att förvärva fler lokaler
-
Rekordomsättning för Convinikoncernen 2023
"Trots lågkonjunktur, urholkad köpkraft och effekterna av pandemin har vi lyckats nå vårt strategiska mål som sattes för sex år sen med en i stort sett tredubblad omsättning"
-
Nordic Kitchen & Bar öppnar på Arlanda
"Vi är mycket förväntansfulla och ser fram att möta alla resenärer i vår nya restaurang Nordic Kitchen & Bar på Marknadsplatsen i Terminal 5"
-
PBX och ICHA lanserar kombucha gjord på kaffesump
"Den nya återbryggda kombuchan är ytterligare ett sätt för oss att testa oss fram för att skapa cirkulära flöden"
-
Urban Deli öppnar nya koncept i Hagastaden
"Urban Deli-besökare kommer absolut känna igen sig i Forskaren"
-
Felix lanserar hybridköttbulle med ärta och nötfärs
"Vi har fört samman vår expertis inom både vegetariska produkter och färsprodukter för att skapa något helt unikt"
-
Ny kokbok utvecklas
"Till exempel kan det handla om att maträtten har en historisk betydelse eller..."
-
Vimmerby Stadshotell ingår i World Hotels Crafted
"Det är vår vision att denna satsning skall göra Vimmerby Stadshotell till en året-runt-destination för privat och affärsresenärer"
-
BWH Hotels expanderar i Lund
”Responsen vi fått sedan övergången har varit enbart positiv vilket stärker vår tro på att vi är på rätt väg”