Nyheter
-
Boulebar expanderar utanför Norden
En inbjudan på LinkedIn ledde till den första Boulebaren utanför Norden
-
Renoverar 8 hotell för 180 miljoner
"I ett svep höjer vi nu åtta av hotellens standard genom renoveringar och investeringar i fastigheterna"
-
Hotel Tylösands nya framsida
Förutom nya hotellrum rymmer den nya hotellflygeln konferens och utställningsyta.
-
Svenska arkitekter har inrett nyöppnade Nobis Hotel Palma
Nytt hotell i en av Palmas äldsta byggnader - ett muslimskt palats från 1100-talet
-
Tre nya restauranger på Arlanda
"Det nya kommersiella utbudet på Stockholm Arlanda växer fram och ska vara helt klart vid årsskiftet 2024/25"
-
Ingrediensförteckning på vin införs
"Det är bra att märkningskraven höjs"
-
Bygger pop up - restaurang i ett gigantiskt knäckebrödspaket
"Alla rätter och råvaror produceras på ett så hållbart sätt som möjligt, där hälsa speglas i platsen för restaurangen och vägen dit"
-
Steam Hotels executive chef Niclas Wahlström släpper ny kokbok
"Med vårt vilda smörgåsbord vill vi visa en ny dimension genom att tänka mer naturligt, hållbart och långsiktigt"
-
Utropspris 380 000 kronor när whiskykollektion auktioneras ut
Samlingen auktioneras ut på Bukowskis
-
Hotell Mårtenson blir en del av Elite Hotels of Sweden
"Vi är övertygade om att detta kommer att bli en vinnande kombination"
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Mest lästa
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrevet!
Som abonnent så godkänner du på att ta emot erbjudanden från oss och våra partners.
Läs mer i vår policy.
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotel AX blir en del Strawberry
"Det är ett helt unikt hotell"
-
Bygger ny takvåning med bar, pool och wellness
"Jag är övertygad om att våra gäster, nya som återkommande kommer uppskatta vår storsatsning"
-
Hesselby Slott lanserar ett mötesrum för alla som älskar julen
"I Hohohoferansen får man maximal julstämning"
-
Smart multisensor ger komfort på hotellet
"Det är mycket mer än bara en närvarosensor"
-
Konkursvågen fortsätter
Läget för olika branscher och de 10 största konkurserna:
-
Många söker efter en lyxigare reseupplevelse i höst
"Inför höstens resor söker de svenska resenärerna efter lyxigare vistelser och tycks villiga att spendera mer"
-
Bristande arbetsmiljö kan göra att anställda söker annat jobb
Var fjärde yrkesverksam i Sverige upplever hälsoproblem som är direkt kopplade till arbetsrelaterade faktorer. En bristande arbetsmiljö kan göra att arbetstagare överväger att byta jobb.
-
Ny Sifoundersökning: Så många svenskar planerar att resa i vinter
"Drygt sju av tio resor är redan sålda på våra långflyg"
-
‘Big Nordic Organic Debate’ äger rum på Nordic Organic Food Fair
"Det finns många utmaningar inom denna sektor, och det är viktigare än någonsin att inspirera, samarbeta och driva branschen framåt"
-
Bostäder, kontor eller hotell – allt är möjligt
I Hyllie får Malmö sitt första hybridhus, som utformas för att det snabbt och enkelt ska gå att växla mellan olika användningsområden.
-
Medelhavet inspirerar på nyinvigda Taverna Brillo
Danyel Couet och Sebastian Thureson har hämtat inspiration från hela Medelhavsregionen.
-
Desirée Jaks vann Årets kock 2023
"Det har varit en dröm länge att få tävla"
-
Agdas STHLM – ny konferens, restaurang och festvåning
" Vårt team i restaurangen har lång erfarenhet från några av Stockholms mest ikoniska restauranger"
-
Sofia B. Olsson belönas med Karin Franssons mentorpris 2023
"Det är en stor ära och motivation i att fortsätta arbetet med att utveckla restaurangbranschen"
-
Ruth är Europas bästa konferenskock
Sigtunahöjden vidare till världsfinalen
-
9 av 10 företag oroas över att gängkriminaliteten försämrar bilden av Sverige
Den pågående våldsutvecklingen gör det svårare att locka till sig kompetens, göra investeringar och kan också försvåra etablering av företag.
-
Bocuse d’Or Team Sweden startar träningskök i Slakthusområdet
"Det kommer att underlätta vårt arbete"
-
Nu öppnar restaurang Gondolen igen
”Äntligen öppnar vi!"
-
Ystad Saltsjöbad prisat för Gott Liv-projektet
“Att som företag börja med att se vad ens egna kärna och hjärta ligger, gör det i sin tur enklare att se vad man enkelt kan bidra med.”
-
Fredagen den 13:e öppnar Halloween på Gröna Lund
" I år har vi tre matnyttiga och goda nyheter på menyn"
-
Hälsosatsning på medarbetarna på Clarion Hotel Sign
"Mår du bra, utstrålar du detta och kan prestera både bättre på arbetsplatsen och ge ännu bättre service"
-
Klartecken för Södertäljes nya landmärke
Beräknas vara klart under 2025.
-
Albin Edberg tolkar Tore Wretman
"Det är ett väldigt ärofyllt uppdrag att få tolka hans mat"
-
Peab vill utveckla hotell och kontor i Boden
"Mixen av hotellbäddar och kontorsytor i ett centrumnära läge är precis det vi behöver"
-
Grand Hôtel Stockholm framröstad som norra Europas bästa hotell
"Vår uttalade vision är just detta och därför blir utmärkelsen ett vackert kvitto på allt det detaljrika och femstjärniga arbetet som utförs dygnet runt här på hotellet"
-
Fyra av tio tycker att det är viktigt med en central arbetsplats
För en majoritet är det idag ganska oviktigt att arbeta mitt i stan, men fyra av tio föredrar fortfarande ett centralt läge. Främsta anledningen är att kunna uträtta ärenden i anslutning till jobbet.
-
Mer trä i city
"Vill man ha en personlig touch på lokalerna och det är extra viktigt att det stämmer överens med ens egna varumärke"
-
Arbetsmiljöverket inspekterar sommarjobb
"Många olyckor går att förebygga"