Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellvinnare 2024: fantastiska boenden i Sverige och globalt 2024

 
Hotellvinnare 2024: fantastiska boenden i Sverige och globalt 2024Villa Dagmar rankas högst av det svenska hotellen i "Perfekta ställen 2024" Hotels.com presenterar listan Perfekta ställen 2024 - som är den första utmärkelsen i sitt slag som lyfter fram ett urval av hotell som rankas som topp 1% i Hotels.coms-appen. 

Till skillnad från andra utmärkelser och rankingar baseras Hotels.coms Perfekta ställen på en datadriven metod som utvärderar hur hotellen behandlar sina gäster. Bland de lokala vinnarna som tilldelats priset i Sverige är Villa Dagmar och Hôtel Reisen i Stockholm, Hotel Pigalle i Göteborg och The Wood Hotel i Skellefteå.

De vinnande hotellen valdes ut baserat på information om gästernas upplevelse av boendet. Detta grundar sig i gästrecensioner, interaktioner med personalen samt betyg av hotellets bekvämligheter och skick. En del av hotellen är VIP Acess parners, vilket innebär att de erbjuder medlemmar ytterligare förmåner som förhöjer vistelsen. Resenärer kan använda denna kurerade lista som en utgångspunkt för att hitta den bästa möjliga hotellupplevelsen.

–Perfekta ställen 2024 uppmärksammar hotellbranschens crème de la crème. De flesta utmärkelser använder bara recensioner eller fokuserar enbart på lyx. Vår nya utmärkelse hyllar hotell som skapar fantastiska upplevelser och förhöjer reseupplevelsen för våra gäster, oavsett antalet stjärnor. Programmet främjar även ett effektivt samarbete med våra partners då vi lyfter fram deras främsta kvalitéer och tillsammans hjälper vi resenärer att hitta sitt perfekta ställe. Vi ser fram emot att detta blir en ny standard för excellens inom hotellindustrin, säger Lauri Metrose, SVP of Global Communications på Expedia Group.


Hotellvinnare 2024: fantastiska boenden i Sverige och globalt 2024

Från dolda pärlor till världsberömda destinationer – dessa hotell är bara några av de 700 som representerar den högsta nivån av gästfrihet runt om världen 2024.


Hotel Chinzanso Tokyo, Tokyo, Japan

Ohla Barcelona, Barcelona, Spanien

Palácio Ludovice Wine Experience Hotel, Lisabon, Portugal

Hotel das Cataratas, Foz do Iguaçu, Brasilien

The Standard London, London, Storbritannien

Villa Dagmar, Stockholm, Sverige

The Wood Hotel, Skellefteå, Sverige

Hôtel Reisen, Stockholm, Sverige

Hotel Pigalle, Göteborg, Sverige

Ystad Saltsjöbad, Ystad, Sverige

 
Av: Annika Rådlund Källa: Hotels.com Foto: Villa Dagmar