Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef

 
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The ReefStrawberry tar över driften av The Reef som ligger centralt i Fredrikshamn, det består av både resort och vattenpark. Strawberry har ingått samarbete med Stena Line och tar från den 1 juni över driften av The Reef i Frederikshavn i Danmark. Hotellet kommer att ingå i koncernens kedja Quality Hotel som nu påbörjar arbetet med att vidareutveckla konceptet. Kedjan har ambitiösa planer för vattenparken, de gemensamma områdena och restaurangkonceptet.

The Reef har varit en del av Stena Lines portfölj sedan 2010 och har sedan öppningen varit ett populärt destinationshotell för resenärer mellan Göteborg och Frederikshavn. Kombinationen av fastighetsägare med starkt ägarskap till hotellet och gemensamma ambitioner för vidareutveckling gör detta till ett attraktivt och spännande samarbete för Strawberry. Hotellet kommer det kommande året genomgå en omfattande renovering och öppna dörrarna som Quality Hotel The Reef sommaren 2025.

–The Reef är ett fantastiskt tillskott till vår portfölj och en perfekt match för Quality-varumärket. Vi ser fram emot att välkomna våra nya kollegor till Strawberry och att fortsätta erbjuda gäster och besökare oförglömliga upplevelser. The Reef har blivit ett populärt hotell för resenärer och barnfamiljer och kommer efter renovering kunna erbjuda ett ännu mer konkurrenskraftigt erbjudande. Vi har spännande tider framför oss och ser fram emot att välkomna våra gäster till regionens första Quality Hotel sommaren 2025, säger Jannicka Jingryd, VP Quality Hotels på Strawberry.

I dag rymmer Quality-portföljen hos Strawberry 62 hotell fördelade på Norge och Sverige och The Reef blir det första Quality-hotellet i Danmark. Quality är ett attraktivt erbjudande för barnfamiljer och är även välkänt för sina konferens- och eventmöjligheter.

–Vi är så glada över att ingå samarbete med Strawberry. Deras erfarenhet av destinationshotell och utveckling av hotellkoncept passar oss perfekt. Det ska bli spännande att ta del av deras idéer för The Reef och tillsammans utveckla hotellet så att vi kan erbjuda våra gäster en ännu bättre upplevelse lagom till högsäsongen 2025, säger Christina Bromander, Trade Director för Business Region Denmark på Stena Line.

The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.

Arbetet med planering och konceptualisering börjar nu och planerad start för renoveringen är hösten 2024. Hotellet kommer att hålla öppet som vanligt under renoveringen. Strawberry tar över driften av hotellet den 1 juni, och de anställda kommer att fortsätta sin anställning hos Strawberry. Gästbokningar kommer att övertas i sin helhet av Strawberry.


Fakta om hotellet:

Hotelloperatör: Strawberry

Hotellkedja: Quality Hotel

Fastighetsägare: Stena Line

Lojalitetsprogram: Strawberry

Antal gästrum: 210

Två restauranger

Event- och konferensmöjligheter

1 500 m2 vattenpark

Gym

Parkering
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Strawberry