Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
6 Maj 2024
Oscar Durling har en bakgrund med fjorton år på Stureplansgruppen, där han bland annat varit ansvarig för några av stadens mest ikoniska nattklubbar. Han har även haft rollen som community manager för Nobis Hotel och Blique by Nobis. Senast kommer Oscar Durling från Carotte, där han jobbat som VD.
Hans mångsidiga erfarenhet och expertis ska hjälpa till att förnya och förstärka Operakällarens erbjudande under de olika restaurangerna, nattklubben, samt event- och festvåning.
–Jag känner mig otroligt hedrad att få anta rollen som VD på AB Operakällaren - en av Stockholms absolut mest välkända institutioner. Jag ser väldigt mycket fram emot att påverka den tillväxt och förändringsresa vi står inför. Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus, säger Oscar Durling.
–Oscar är en nyckelrekrytering för oss i arbetet med att lyfta Operakällarens fyra restauranger, cocktailbar, nattklubb, vinkällare och festvåning samt att se över helhetsupplevelsen för våra restauranggäster. Oscar har en gedigen erfarenhet från branschen och har en spetskompetens som kommer att krävas för denna roll" säger Morsi Khaled, VD för Nobis Restaurant Division.
I samband med detta tillträder den tidigare vd:n Abbe Ibrahim som styrelseordförande för Operakällaren.
6 Maj 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: