Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren

 
  • Oscar Durling tillträder som ny VD för Operakällaren.

    Oscar Durling tillträder som ny VD för Operakällaren.

  • Operakällaren i Stockholm har fyra restauranger, cocktailbar, vinkällare och festvåningar.

    Operakällaren i Stockholm har fyra restauranger, cocktailbar, vinkällare och festvåningar.

Föregående
Nästa
 
AB Operakällaren tillsätter nu Oscar Durling som ny VD. Durling har en gedigen erfarenhet av restaurang- och nöjesbranschen, där han haft ett flertal ledande positioner på framgångsrika företag. Oscar kommer ha en central och viktig roll i AB Operakällarens tillväxtresa.

Oscar Durling har en bakgrund med fjorton år på Stureplansgruppen, där han bland annat varit ansvarig för några av stadens mest ikoniska nattklubbar. Han har även haft rollen som community manager för Nobis Hotel och Blique by Nobis. Senast kommer Oscar Durling från Carotte, där han jobbat som VD.

Hans mångsidiga erfarenhet och expertis ska hjälpa till att förnya och förstärka Operakällarens erbjudande under de olika restaurangerna, nattklubben, samt event- och festvåning.

 –Jag känner mig otroligt hedrad att få anta rollen som VD på AB Operakällaren - en av Stockholms absolut mest välkända institutioner. Jag ser väldigt mycket fram emot att påverka den tillväxt och förändringsresa vi står inför. Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus, säger Oscar Durling.

 –Oscar är en nyckelrekrytering för oss i arbetet med att lyfta Operakällarens fyra restauranger, cocktailbar, nattklubb, vinkällare och festvåning samt att se över helhetsupplevelsen för våra restauranggäster. Oscar har en gedigen erfarenhet från branschen och har en spetskompetens som kommer att krävas för denna roll" säger Morsi Khaled, VD för Nobis Restaurant Division.

I samband med detta tillträder den tidigare vd:n  Abbe Ibrahim som styrelseordförande för Operakällaren.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Nobis Hospitality Group