Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nytt hotell öppnar i totalrenoverade lokaler

 
Nytt hotell öppnar i totalrenoverade lokalerElite City Hotel, som tidigare var City Hotel Örebro, är totalrenoverat och ingår sedan 2017 i Elite Hotel of Sweden. Elite Hotels of Sweden är glada att kunna välkomna ett nytt hotell till Elite-familjen. Under midsommarveckan invigdes Elite City Hotel efter ett omfattande renoveringsarbete. Tidigare var hette hotellet City Hotel Örebro.

Öppningen av det nya hotellet markerar en betydelsefull milstolpe i Elite Hotels expansion. 

–Vi är mycket stolta över att kunna öppna vårt andra Elite-hotell i Örebro. Elite City Hotel är ett fantastiskt tillskott till vår hotellportfölj och vi ser fram emot att välkomna både nya och återkommande gäster till denna nyrenoverade pärla i hjärtat av Örebro, säger David Halldén, VD och koncernchef, Elite Hotels of Sweden.
 
Hotellet, som tidigare gick under namnet City Hotel Örebro, har varit ett fristående trestjärnigt hotell sedan det förvärvades av Elite Hotels of Sweden 2017. Nu blir det en del av Elite-familjen och uppgraderas till ett fyrstjärnigt hotell. Under det senaste året har samtliga hotellrum och korridorer genomgått en omfattande renovering för att möta Elites krav på standard. Även lobbyn har fått en totalrenovering och kommer att vara klar i tid för öppningen.

Elite City Hotel blir ett mindre, men stilfullt, hotell med 115 rum. Gästerna kommer att kunna njuta av en frukostmatsal och en stilfull lobbybar, som beskrivs som både elegant och komfortabel.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Elite Hotel
s