Elite Palace Hotel i Stockholm öppnar italiensk restaurang
25 Jun 2024
Med tidigare erfarenhet av att driva italienska restauranger som Paolo's, ser Elite Hotels fram emot att ytterligare fördjupa sin passion för italiensk mat med Panza. Denna nya restaurang innebär den sista pusselbiten i den transformation mot ett destinationshotell i Vasastan som Elite Palace Hotel har genomgått de senaste åren.
- Öppningen av Panza är en viktig del av vår vision att skapa ett fullservice-hotell som erbjuder något för alla våra gäster på Elite Palace Hotel. Vi ser fram emot att välkomna såväl långväga foodies som lokala besökare och hotellgäster till Panza, och vi är övertygade om att den kommer att bli en ny favoritdestination i Vasastan, säger Jessica Carlde, General Manager, Elite Palace Hotel.
Panza, kommer att öppna i höst. Panza, som betyder "mage" på italienska, blir ett välkomnat tillskott i Vasastan, som ibland kallas Little Italy.
Från och med öppningen av Panza i höst kommer hotellet att erbjuda bland annat:
Vana Spa: Ett välrenommerat spa med ett omfattande utbud av behandlingar.
Palace Playground: Barnpassning som skapar möjlighet för att hela familjen ska få njuta av en upplevelse utöver det vanliga.
382 hotellrum: Drygt hundra rum är helt nybyggda under 2024 och samtliga rum står nu redo för att erbjuda maximal komfort och bekvämlighet.
Flertalet konferens- och festlokaler: Perfekta för både affärs- och privata evenemang, stort som smått.
En helt ny lounge och mötesdel: En modern och inbjudande miljö för både arbete och avkoppling.
25 Jun 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Michael Andersson vinnare av Årets kock 2024
Med 776 poäng i finalen var han en tydlig vinnare
-
Max lanserar ny hemlig burgare utan namn och bild
"Det kan låta kaxigt men vi vill alltid hitta nya sätt att erbjuda våra gäster spännande smakupplevelser på"
-
Leif Mannerström delar sina recept på Recipify
"Jag hoppas att mina recept kan användas för att skapa underbara minnen i köket i många år framöver"
-
Strawberrys restaurangkedja The Social lanserar en ny burgare
"Vår burgare har en stark koppling till naturen"
-
Krögare Jesper Taube har skapat julbord till sjöss i 30 år
"Det känns nästan surrealistiskt att det har gått 30 år sedan jag dukade fram första julskinkan ombord"
-
Picadeli nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor
Det nya huvudkontoret i Gamlestadens Fabriker har nominerats till den prestigefyllda tävlingen.
-
Albin Edberg blir kulinarisk ledare på Carotte
"Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och komma med nya idéer"