Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Elite Palace Hotel i Stockholm öppnar italiensk restaurang

 
Elite Palace Hotel i Stockholm öppnar italiensk restaurangElite Palace Hotel i Stockholm öppnar Panza, en ny italiensk restaurang. Elite Palace Hotel i Stockholm meddelar stolt att en ny italiensk restaurang, Menyn kommer att bestå av god, vällagad mat med en autentisk italiensk upplevelse. Panza kommer servera lunch under veckodagarna, samt middag och aperitivo alla dagar i veckan.  
 
Med tidigare erfarenhet av att driva italienska restauranger som Paolo's, ser Elite Hotels fram emot att ytterligare fördjupa sin passion för italiensk mat med Panza. Denna nya restaurang innebär den sista pusselbiten i den transformation mot ett destinationshotell i Vasastan som Elite Palace Hotel har genomgått de senaste åren.

- Öppningen av Panza är en viktig del av vår vision att skapa ett fullservice-hotell som erbjuder något för alla våra gäster på Elite Palace Hotel. Vi ser fram emot att välkomna såväl långväga foodies som lokala besökare och hotellgäster till Panza, och vi är övertygade om att den kommer att bli en ny favoritdestination i Vasastan, säger Jessica Carlde, General Manager, Elite Palace Hotel.

 Panza, kommer att öppna i höst. Panza, som betyder "mage" på italienska, blir ett välkomnat tillskott i Vasastan, som ibland kallas Little Italy.

Från och med öppningen av Panza i höst kommer hotellet att erbjuda bland annat:

Vana Spa: Ett välrenommerat spa med ett omfattande utbud av behandlingar.

Palace Playground: Barnpassning som skapar möjlighet för att hela familjen ska få njuta av en upplevelse utöver det vanliga.

382 hotellrum: Drygt hundra rum är helt nybyggda under 2024 och samtliga rum står nu redo för att erbjuda maximal komfort och bekvämlighet.

Flertalet konferens- och festlokaler: Perfekta för både affärs- och privata evenemang, stort som smått.

En helt ny lounge och mötesdel: En modern och inbjudande miljö för både arbete och avkoppling.