Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

"De tre första som ringer numret får flyg, hotell och upplevelsen betald"

 
De tre första som ringer numret får flyg, hotell och upplevelsen betald
Nu tar reseaktören TUI ett nytt grepp för att uppmärksamma olika semesteraktiviteter - som matlagningskurs i Rom eller sjöjungfrudykning på Kreta. I en ny kampanj ger reseaktören TUI bort resor till tre annorlunda upplevelser. Gratiserbjudandet har placerats ut på anslagstavlor runt om i landet.

 TUI vill inspirera svenskarna till att lyfta blicken i vardagen och uppleva någonting nytt. I kampanjen från TUI har reseaktören placerat ut erbjudanden om tre annorlunda upplevelser – matlagningskurs i Rom, Fadotour i Lissabon och sjöjungfrudykning på Kreta – på anslagstavlor runt om i Sverige. De tre första som ringer numret på lapparna får flyg, hotell och upplevelsen betald av TUI till ett värde av upp till 25 000 kronor.

– I dag kan en resa se ut på otroligt många olika sätt. Genom att kommunicera oväntade upplevelser på en, för oss, oväntad yta vill vi visa att TUI är ”allt som en resa kan vara”. De flesta känner inte till att vi erbjuder både fartfyllda weekends och klassiska solsemestrar, eller att vi har ett enormt utbud av upplevelser med allt från matlagningskurser till konsertbiljetter, säger Adam Györki, nordisk kommunikationschef på TUI.

Ännu har alla lapparna inte hittats. I skrivande stund har lapparna suttit uppe i knappt en vecka på ett tiotal utvalda anslagstavlor, men överraskande nog finns det ännu gratisresor kvar att göra anspråk på genom att ringa på telefonnumret på lapparna.

– Vi utgick från att det skulle ta ett par dagar innan någon upptäckte dem, men att det skulle ta mer än en vecka innan alla gratisresor hittades var oväntat, säger Adam Györki, nordisk kommunikationschef på TUI.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: TUI