Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotel Sveitsi blir snart en del av Strawberry

 
Hotel Sveitsi blir snart en del av StrawberryHotel Sveitsi i Hyvinkää i södra Finland kommer snart att ingå i Strawberry.
Hotel Sveitsi kommer inom kort att ingå i det nordiska hotellföretaget Strawberrys hotellportfölj. Hotellet ligger i hjärtat av det vackra och orörda naturområdet Hyvinkää och är en del av dess fritidscenter.

I södra Finland tronar Hotel Sveitsi upp sig. Hotellet med sin fantastiska belägenhet i storslagen natur blir efter myndigheternas tillstånd snart en del av Strawberrys Nordiska hotellportfölj.

- Det finns få saker som känns bättre än att inleda sommaren med att kunna tillkännage en födsel. Den här gången handlar det om resultatet av Strawberry och fastighetsägaren Sveitsi Kiinteistörahasto Oy relation. Imponerande Hotel Sveitsi blir nu snart en viktig familjemedlem i Strawberry och adderar någonting helt nytt till vårt utbud på den nordiska hotellmarknaden. Hotellets personal har gjort ett magiskt arbete med att etablera hotellet och jag ser fram emot att fortsätta det arbetet med teamet, säger Petter Stordalen, ägare till hotellkoncernen Strawberry.

Strawberry kommer in som ny hotelloperatör så snart nödvändiga tillstånd från myndigheterna erhållits. Affären är ett resultat av ett 10-årigt hyresavtal mellan Strawberry och fastighetsägaren Sveitsi Kiinteistörahasto Oy.

- Hotel Sveitsi är en destination i sig och vi är mycket glada över att inleda vårt samarbete med Strawberry, vilket möjliggör fortsatt utveckling av verksamheten och de fördelar som följer med att vara en del av en nordisk hotellportfölj och lojalitetsklubb. Hotellet kan nu locka bredare grupper besökare från hela vår nordiska region, säger Martti Paloheimo, styrelseordförande Sveitsi Kiinteistörahasto Oy.

Det 182 rum stora hotellet är ett riktigt paradis för den aktive och naturintresserade. I anslutning till hotellet finns bland annat en biograf, gruppidrottsanläggningar, lokaler och anläggningar för inomhussporter och äventyr. I området finns också tennisbanor och med bil närhet till två golfbanor.

Hotellet är också ett populärt mötes- och, eventhotell och har 13 rymliga, fullt utrustade mötesrum för 15 till 150 personer. Hotel Sveitsi har även 5 olika auditorier för seminarier, paneldiskussioner och uppträdanden. I hotellets banketthall ordnas regelbundet allt från möten, mässor och baler till fester och bröllop för upp till 1000 deltagare.

För den hungrige så har hotellet två restauranger och barer. Själva hotellets inredning följer en nordisk stil som kännetecknas av högkvalitativ design, avslappnande färger och jordnära material.

- Hotel Sveitsi är ett riktigt kinderägg. Inbjudande på utsidan och sedan ett innehåll som både överraskar och glädjer. Det blir riktigt roligt att införliva hotellet i vår mycket populära hotellkedja Quality Hotel som är specialiserade på möten, event och familjeupplevelser, säger Erika Ehrnrooth, COO Strawberry Finland.

Alla anställda på Hotel Sveitsi kommer att fortsätta sin anställning i Strawberry och gästernas befintliga bokningar övertas i sin helhet av Strawberry.

Hotellfakta:Hotelloperatör: StrawberryHotellkedja: Quality HotelLojalitetsprogram: StrawberryAntal hotellrum: 182 stRestauranger och bar.Möten: 13 mötesrum, banketthall och 5 auditorium.Swimmingpool, aktivitetspark, gym och spa.Fastighetsägare: Sveitsi Kiinteistörahasto Oy.