Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

ESS Group investerar 400 Mkr i Hjortviken Country Club

 
  • Hjortviken Country Club öppnar i januari 2025.

    Hjortviken Country Club öppnar i januari 2025.

  • Hjortviken Country Club är ESS 14:e destination.

    Hjortviken Country Club är ESS 14:e destination.

Föregående
Nästa
 
ESS Group håller just nu på att bygga Hjortviken Country Club i Hindås, strax utanför Göteborg. I januari 2025 öppnas dörrarna till det nya destinationshotellet.

Hjortviken Country Club kommer att ha 150 rum, en pool club på över 1 700 kvadratmeter, två restauranger och sex barer. Det kommer även att ha 10 mötesrum, en hemlig nattklubbslokal "The Hot Spot", ett specialdesignat gym och padelbanor.

– Bygget har pågått sedan början av 2023 i Hindås endast 20 minuter ifrån Göteborg. Allt har gått precis enligt plan och det välkomnande bemötandet av hindåsborna har och är fortsatt helt fantastiskt bra, berättar Kent Johansson, VD för Hjortviken Country Club.

Hotellet kommer att erbjuda allt från musik och träning till matupplevelser hänger vid pooler både inomhus- och utomhus. Närheten till naturen gör att löpspår, längdskidåkning, promenader och golf, endast är några sekunder bort. 

Hjortviken Country Club håller nu på att rekrytera närmare 200 personer. Med både en närhet till Göteborg och Borås förväntas Hjortviken rekrytera  från olika platser.

– Jag ser otroligt mycket framemot att huset ska fyllas med kollegor framåt, och även om jag må verka partisk så vill jag påstå att Hjortviken kommer vara likväl en fantastisk arbetsplats som en destination att besöka för såväl företag som paret, kompisgänget och familjen, säger Kent Johansson, VD Hjortviken Country Club.

Hjortviken Country Club är ESS 14:e destination och totalt investeras 400 Mkr i fastighet och upplevelser.Av: Annika Rådlund Källa och foto: ESS Group