Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Comfort Hotel Sundsvall har öppnat

 
  • Lobbyn i nyöppnade Comfort Hotel Sundsvall.

    Lobbyn i nyöppnade Comfort Hotel Sundsvall.

  • Frukkostservering på Comfort Hotel Sundsval.

    Frukkostservering på Comfort Hotel Sundsval.

  • Ett standarddubbellrum på nyöppnade Comfort Hotel Sundsvall.

    Ett standarddubbellrum på nyöppnade Comfort Hotel Sundsvall.

Föregående
Nästa
 
Comfort Hotel Sundsvall har nyligen slagit upp sina dörrar och hotellet har som mål att ge sina gäster en inbjudande och modern känsla för att optimera vistelsen.

I juni 2024 öppnar hotellkedjan Comfort Hotel sitt första hotell i Sundsvall och Västernorrland. Hotellkedjans fokus att erbjuda bra hotell i centrala lägen. Etableringen i Sundsvall sker genom ett samarbete med hotelloperatörsbolaget Gest Hotels och hotellet i Sundsvall är det som fram till juni heter Hotell Strand. Hotellet kommer att bli del av Strawberrys hotellportfölj genom ett franchiseavtal med Gest Hotels.   
 
–Sundsvall är en viktig destination för Strawberry och vi har under en längre period sökt ett komplement till de tre hotell som vi redan har i staden som erbjuder gästerna fullservicerbjudanden, stora konferensytor och restaurangutbud med någonting som är snällare mot plånboken men inte tummar på läget och en god natts sömn. Ambitionen med Comfort Hotel Sundsvall är att erbjuda besökarna bästa navet för att uppleva stan, säger ägaren Petter Stordalen.

Genom att bli en del av Comfort-kedjan byter hotellet namn till Comfort Hotel Sundsvall. Det 203 rum stora hotellet har förutom restaurang, plats för möten också eget gym och bastu. Hotellet som ligger mitt i Sundsvalls centrum har utsikt över havet och stadens nya landmärke Sundsvallsbron.

–Vi är mycket glada över avtalet med Strawberry om att etablera Comfort Hotel i Sundsvall. Det här är ett långsiktigt samarbete som vi nu inleder med ambitionen att utöka det ytterligare den närmaste tiden. Med Gests fantastiska hotellfastigheter på de bästa platserna och Strawberry och Comfort Hotels förmåga att utveckla fantastiska hotellkoncept och en av besöksnäringens mest attraktiva lojalitetsprogram kommer både att bli ett bra erbjudande till gästerna och till Sundsvallsborna, säger Flying Elephants koncernchef och VD i Gest, Anders Moe.

Hotelldirektören  Jeanette Lind har arbetat i hotellbranschen i 21 år med ledande befattningar inom hotellkedjor som Best Western, Good Morning Hotel, Ibis Hotel (Accor) och Scandic.

 – Jag tror starkt på Sundsvall och ser att vi fyller ett tomrum med vårt varumärke Comfort Hotel på marknaden, ett hotell med stor kapacitet och möjligheter för både gäster och lokalbefolkningen. Jag känner stolthet över att fortsatt jobba inom Strawberry med alla de viktiga värdegrunder vi står för och att tillsammans med min personal få välkomna både nya och redan trogna kunder till vår nya produkt i Sundsvall. Efter att i många år inom kedjan ha jobbat utifrån affärsmarknaden och in till alla våra hotell i den stora regionen Norrland så ser jag nu fram emot att få representera ett hotell och vara en del i det lokala igen, att få välkomna gäster, kunder och näringslivet samt jobba nära kollegor i besöksnäringen och vara med och fortsatt lyfta Sundsvall tillsammans, säger Jeanette Lind.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Comfort Hotel