Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Quality Hotel Friends och Friends Arena byter namn

 
Quality Hotel Friends och Friends Arena byter namnDen 12 juli, i samband med att Strawberry tar över namnsponsorskapet på Friends Arena byter även koncernens hotell i direkt anslutning till arenan namn. Hotellet har 650 rum och är ett populärt besöksmål för arenabesökare, barnfamiljer och konferensgäster.

Stockholms största hotell Quality Hotel Friends byter namn till Quality Hotel Strawberry Arena.

- Vårt stora Quality-hotell i Solna betyder såklart jättemycket för hotellmarknaden i hela Stockholm och för besökarna på arenan. Redan idag har vi en VIP-Loge entré från hotellet rakt in på arenan vilken vi kommer fortsätta utveckla tillsammans med Stockholm Live i samband med att vi tar över namnsponsorskapet på arenan. Vi vill också integrera upplevelsen på arenan i vårt lojalitetsprogram, bland annat genom VIP-loger och övriga VIP-entréer säger Jannicka Jingryd, SVP Quality Hotel Norden.

Hotellet erbjuder bekvämligheter och service i toppklass, vilket gör det till ett förstahandsval för många besökare. Med sitt strategiska läge intill Arenan blir hotellet en naturlig mötesplats för både idrotts- och musikentusiaster samt affärsresenärer. Denna omvandling markerar en ny era för både arenan och hotellet, och skapar en unik upplevelse för alla gäster.

- Vårt hotell har alltid varit en populär plats att bo över på när man besöker olika evenemang. Men vi har även många konferenser varje år där vi samarbetar med arenan och kan erbjuda paket och lösningar med logi, mat och dryck och konferensrum för upp till 2000 gäster i våra egna lokaler, säger Christel Ericson, Hotelldirektör på blivande Quality Hotel Strawberry Arena.

På blivande Quality Hotel Strawberry Arena kan barnfamiljer träffa maskotarna Lollo & Bernie på utvalda datum samt leka i Solens land. Hotellet har även en av Stockholms högst belägna restauranger med konceptet The Social Bar & Bistro på våning 25 med magnifik utsikt över Solna och Stockholm.


Av: Annika Rådlund