Compass Group öppnar en ny lunchrestaurang
27 Aug 2024
Slakthusområdet i Uppsala, som ägs och utvecklas av Areim, har genomgått en imponerande förvandling de senaste åren till en företagspark fokuserad på innovation och nyskapande. Nu är det dags för restaurang Food & Co Boländerna att öppna sina dörrar och bli en naturlig samlingsplats för alla som söker en smakfull lunchupplevelse i området. Totalt kommer restaurangen att kunna ta emot ca 160 lunchgäster.
Krister Dahl, Culinary Director på Compass Group Sverige, delar sin entusiasm för den nyöppnade restaurangen. Med en lång och gedigen erfarenhet som kock i världsklass och stor passion för mat har Krister tillsammans med sitt Culinary Team i Sverige utvecklat Food & Co Boländernas matkoncept.
- Nya Food & Co Boländerna blir en modern mötesplats för alla som jobbar i Slakthusområdet i Uppsala. Restaurangens meny utgår från hållbara råvaror med spännande smaker som är omsorgsfullt framtagen av Compass Groups Culinary Team och erbjuder en mix av rätter och drycker som tillfredsställer alla smaker, säger Krister Dahl.
Food & Co:s matkoncept bygger på att gästerna själva får välja mellan fisk, kött eller vegetarisk huvudrätt och därefter tillbehör från en generös varm- och salladsbuffé.
- En Food & Co-restaurang grundar sig på att den är skräddarsydd för att uppfylla gästernas förväntningar på en modern matupplevelse, perfekt för allt från en snabb frukost till en affärslunch eller take away. Vår lunchmeny är uppdelad i tre kategorier: gröna smaker, klassiska favoriter och internationella rätter, för att tilltala alla smaker, berättar Krister Dahl.
Restaurangen kommer även att erbjuda catering och med Food & Co:s app kan gästerna enkelt beställa take away, ta del av erbjudanden och handla överblivna luncher till rabatterat pris.
Öppettiderna kommer vara måndag – fredag kl. 08.00 – 16.00 med lunch mellan kl. 09-00 - 13.00. Besöksadressen är Verkstadsgatan 8, Uppsala.
27 Aug 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
"Rekordnärvaro från USA på årets mässa"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Drinkrecept: Kärleksdrink med Kärleksgin
Årets pridedrink med gin framtagen av Tevsjö destilleri
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
A Chau Lien utsett till årets leverantör
Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen!
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar salladsbar på NK
"Det blir mycket grönt på restaurangen, både vad gäller meny och inredning"