Bull & Bear öppnar på fredag
28 Aug 2024
Fredagen den 30 augusti öppnar Bull & Bear på nytt, nu på ny adress och med nya ägare.
I lokalen på Birger Jarlsgatan satt årtionden av historier i väggarna. Det var en plats där segrar firades och förluster bearbetades, en plats att prata högljutt eller bara sitta tyst, en plats för nya möten eller för att träffa gamla vänner. Ambitionen med nya Bull & Bear Inn är detta och ännu mer. Med nya storslagna lokaler och ett helt nybyggt kök ökar fokus på mat - och nya Bull & Bear ska allt den gamla puben var och lite till.
- Vi är oerhört glada att äntligen öppna nya "Bullen". Vår målsättning var att återskapa det som var, men vi ser att det vi skapat blivit ännu mer. Den sköna känslan och gemytliga atmosfären kompletteras nu av en ännu bättre mat- och dryckupplevelse. Med Fredric Hellqvist i baren och Daniel Kerr Schöning i köket känns denna öppning väldigt trygg och rolig, säger Anna Dahl Tillander, ansvarig för Stockholmsenheterna inom Burgsvik Group.
Puben är utvecklad av Burgsvik Groups koncept- och etableringsteam, tillsammans med pubdesigner Anders Hemberg. Vasakronan har arbetat nära genom hela processen med tillmötesgående arbetssätt som därigenom möjliggjort projektets tempo.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Burgsvik Group
28 Aug 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
"Rekordnärvaro från USA på årets mässa"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Drinkrecept: Kärleksdrink med Kärleksgin
Årets pridedrink med gin framtagen av Tevsjö destilleri
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
A Chau Lien utsett till årets leverantör
Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen!
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar salladsbar på NK
"Det blir mycket grönt på restaurangen, både vad gäller meny och inredning"