Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Max lanserar två nya Lyxshakes med unika smaker

 
Max lanserar två nya Lyxshakes med unika smakerMax lanserar Lyxshakes med extra allt: Salted Caramel & Popcorn och Green Apple & Poppin’ Candy  Max lanserar Lyxshakes med extra allt: Salted Caramel & Popcorn och Green Apple & Poppin’ Candy. Dessa shakes ska ge en smakupplevelse utöver det vanliga  - med lekfulla toppings och överraskande smakkombinationer.

Salted Caramel & Popcorn har en tydlig smak av popcorn som blandas med glassens sötma, toppad med grädde och karamelliserade popcorn i en härlig blandning av sött och salt.

Green Apple & Poppin’ Candy består av en sötsyrlig äppelkompott med äppelbitar för crunch och Popping Candy som poppar i munnen. Det syrliga äpplet bryts av med len mjukglass och toppas med grädde och ännu mer Popping Candy.

–Vi har tidigare jobbat med ganska traditionella smaker i våra Lyxshakes men den här sommaren ville vi utmana det och hitta något som kändes mer oväntat och spännande. Vi ser också att många av våra gäster eftersöker den typ av smakupplevelse som överraskar. Vi experimenterade länge med olika smakkombinationer innan vi landade i dessa två, och personligen tycker jag att de är riktigt goda, säger Jussi Merimaa, produktutvecklare och kock på Max Burgers.

Max har årligen lanserat Lyxshakes sedan 2010, där jordgubb och choklad var först ut.

–I arbetet med att ta fram dessa nya smaker har vi haft som mål att förhöja smakupplevelsen och ta våra Lyxshakes till nästa nivå. Man brukar ju säga att man äter med ögonen och därför har vi lagt extra fokus på toppingen för att göra dessa Lyxshakes unika och lyxigare i både utseende och smak, säger Jussi Merimaa.
Salted Caramel & Popcorn och Green Apple & Poppin’ Candy finns tillgängliga på samtliga Max-restauranger från och med den 16 maj.


www.max.se