Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max

 
McCain Foodservice lanserar SureCrisp MaxSurecrisp Max är de nya pommes fritesen som är så krispiga att det går att höra crunchet. McCain Foodservice lanserar nu SureCrisp Max:  försaltade, krispiga pommes frites med rejält crunch.

McCain Foodservice Solutions, som leverantör högkvalitativa livsmedelsprodukter för restauranger och storkök, har meddelat att de nu lanserar sin senaste innovation - SureCrisp Max.

McCain SureCrisp Max är de nya pommes fritesen som omdefinierar matupplevelsen vid leverans och take-out. Nu kan en ny generation av krispiga tillbehör med en förhöjd multisensorisk upplevelse erbjudas till kunder. SureCrisp Max, med sin distinkta synliga coating och unika försaltade smak ska erbjuda en ny och förbättrad matupplevelse. Den ska säkerhetsställa smak, konsistens och kvalité vid leverans och takeaway (upp till 30 minuter i en stängd leveranspåse).

–På McCain Foodservice är vi fast beslutna att förse restauranger och storkök med innovativa lösningar som uppfyller kundernas skiftande krav, säger på McCain Foodservice. "SureCrisp Max är ett uttryck för vårt engagemang för kundnöjdhet. Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan, säger Mats Thunblad som är sales manager, Food service Nordics.

Han menar att enligt enligt Lumina Intelligence Meny- och mattrenderrapport  från 2022 så visade den att 62% av konsumenterna är mer upplevelseinriktade när de äter middag .
–Detta gör att det är extremt viktigt för restauranger att kunna leverera minnesvärd, sensorisk upplevelse.

Beskrivning av Surecrisp Max
Den tjockare och synliga coatingen av SureCrisp Max-pommes frites säkerställer att de förblir krispiga i upp till 30 minuter i en förseglad leveranspåse. Detta gör att de passar som tillbehör för leverans eller avhämtning, men även på plats i restaurangen. Den tjockare och synliga coatingen gör både att de blir crispiga och får ett distinkt utseende.


Här
kan du läsa mer om produkten.


          Av: Annika Rådlund Källa och foto: McCain