Topp 10 - de mest lästa artiklarna under 2022
4 Jan 2023
Under 2022 har det klickats på allt från artiklar med namnkunniga kockar och recept till hotellnyheter och drinkar. Artikeln som innehåller en lista på tio hotell i Sverige där gästerna kan njuta av olika typer av spaupplevelser direkt på hotellrummet ligger på tredje plats på listan. Intressant läsning förstås för alla som vill boka in sig på ett hotell där man inte behöver lämna rummet om man inte vill. Men den artikeln tog sig inte ända upp till första plats, där ligger nämligen Fredagskocken Mattias Larssons tips om tillbehör till blodpuddingen - med en tvist. Gott och trevligt med lite nya tips.
En annan klickad artikel som ligger på topplistan är när Filip Fastén började husera på Den Gyldene Freden.
Hotell & Restaurangs mest lästa artiklar under 2022:
Fredagskocken Mattias Larsson tipsar om tillbehör till blodpuddingen
Scandic slopar nötkött
Hotell som erbjuder spa-upplevelse på rummet
Så får du perfekt vispad grädde till midsommartårtan
Restaurangchef och cafébiträde bland de tävlande i Sveriges Mästerkock
Gothia Towers har öppnat det tredje tornet
Gothia Towers blir nordens största hotell
Så skapar du spöklik rök till Halloween med torr is
Cocktails med rabarbersmak
Filip Fastén öppnar nya Gyldene freden
4 Jan 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
"Rekordnärvaro från USA på årets mässa"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Drinkrecept: Kärleksdrink med Kärleksgin
Årets pridedrink med gin framtagen av Tevsjö destilleri
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
A Chau Lien utsett till årets leverantör
Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen!
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar salladsbar på NK
"Det blir mycket grönt på restaurangen, både vad gäller meny och inredning"