Trysil får sitt första SkiStar Lodge-hotell
20 Dec 2022

SkiStar Lodge är ett koncept för gäster som vill ha extra bra service i kombination med aktiva fjällupplevelser. SkiStar har sett ett ökat intresse för boende, med hög standard i kombination med möjlighet till träning och aktiva temaresor i fjällen. Förra året inledde SkiStar ett ökat fokus på konceptet. Det finns nu totalt sju lodger och hotell i Trysil, Hemsedal, Sälen och Vemdalen som drivs i SkiStars regi och det har varit genomgående positiv feedback från gästerna.
– Vi ser ett ständigt ökande intresse för den här typen av boende, med läge precis intill liftsystemet och där det finns faciliteter för både aktivitet och avkoppling. Här kan du ta av dig skidorna precis utanför dörren och njuta av lugnet framför brasan. Du kan gå direkt till spaet eller sitta i loungen med något gott i glaset. Det är den extra goda känslan och atmosfären som vi kommer att erbjuda våra gäster, säger Lina Gabrielson, ny chef för affärsområde SkiStar Lodge & Hotell.
Hotellet ligger 802 meter över havet, med bergsryggen bakom sig och direkt tillgång till liftar, backar, shopping och restauranger. Hotellet erbjuder både lägenheter och hotellrum, båda med tillgång till hotellets spafaciliteter, hotellfrukost och gym. Den 1 maj 2023 byter aktivitetshotellet namn till SkiStar Lodge Trysil.
– Det är en naturlig utveckling att Radisson Blu Mountain Resort & Residences blir ett SkiStar Lodge-hotell. Hotellet har allt som vi vill förmedla med det här konceptet, fortsätter Lina Gabrielson.
Till sommaren kommer hotellet att vara öppet för gäster från den 23 juni.
– Vår hållbarhetsstrategi fokuserar på folkhälsa och att få människor att bli mer aktiva. Kombinationen av att åka skidor hela dagen och att ha möjligheten att bara koppla av med gott samvete är en vinnare. Här är gästerna aktiva utomhus stora delar av dagen och har tillgång till träningsmöjligheter på hotellet. Då är det skönt att koppla av, äta god mat, sitta i jacuzzin eller få en skön massage eller spabehandling. Helheten är viktig för hälsan och något som vi värdesätter, avslutar Lina Gabrielson.
20 Dec 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"