Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Topp 10 - de mest lästa artiklarna under 2023

 
  • Att hotellet Hjortviken förvandlas till ESS Groups tolfte destination är en av de mest lästa artiklarna tillsammans med Fredagskockens recept.

    Att hotellet Hjortviken förvandlas till ESS Groups tolfte destination är en av de mest lästa artiklarna tillsammans med Fredagskockens recept.

  • Restaurang Rummel i Stockholm är det många som har läst om  under året.

    Restaurang Rummel i Stockholm är det många som har läst om under året.

Föregående
Nästa
 
Nybyggd paviljong som inhyser en restaurang, mat och dryck samt nyöppningar av restauranger - det är några av Hotell & Restaurangs mest läsa artiklar under året som har gått.

Under 2023 har det klickats på allt från artiklar med namnkunniga kockar och recept till hotellnyheter och drinkar.  Att restaurang Gondolen öppnat igen efter att ha varit stängd i några år och att det byggts en uppseendeväckande paviljong som nu inhyser en restaurang och att restaurang Snabba Katten har öppnat var det många som ville läsa om. 

Men det som varit absolut mest klickat under året är Fredagskocken Mattias Larssons tips om tillbehör till blodpuddingen - med en tvist. Gott och trevligt med lite nya tips. Extra roligt att den även var mest klickad under 2022. Vi gissar att många har sparat ned länken för att laga recepten och att man kanske skickar den vidare till vänner och bekanta och även lägger upp den i sina egna sociala medier. För vem vill inte ha proffsiga tillbehör till blodpuddingen?


Hotell & Restaurangs mest lästa artiklar under 2023: (alla länkar är klickbara)


1. Fredagskocken Mattias Larsson tipsar om tillbehör till blodpuddingen

2. Restaurang Rummel öppnar i den nybyggda paviljongen

3. Nu öppnar restaurang Gondolen igen

4. Snabba katten öppnar

5. Så skapar du spöklik rök till halloween  med torr-is

6 . Clarion Hotel The Pier öppnar ny Rooftop Bar