Sonny Petersson ny Vd på Steam Hotel och Actionbadet Kokpunkten
27 Dec 2023
Sonny Petersson, som inledde sin resa på Steam Hotel 2019 som Food & Beverage Manager, inom hospitality, där han under 15 år utmärkt sig i ledande befattningar på prestigefyllda resorts i USA som The Lodge i Torrey Pines, Pebble Beach och Portola Hotel & Spa i Monterey Bay. Under det senaste året har Sonny framgångsrikt axlat rollen som Operations Manager på Steam Hotel.
Han tillträder som VD den 1 januari och jobbar fram till dess nära nuvarande VD Felix Fuchs. I VD-rollen kommer Sonny Petersson även att ha övergripande ansvar för Actionbadet Kokpunkten, som ligger precis intill hotellet. Det är en anläggning som årligen välkomnar cirka 185 000 gäster från närområdet. Actionbadet har varit en betydande turistmagnet och en framstående plats som lockat besökare till Västerås sedan dess etablering år 2014.
–Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med mina 450 kollegor för att ta destinationen till nya, spännande nivåer. En målsättning blir att öka våra nuvarande ca 350 000 besökare till imponerande 400 000 under 2024. Det är ambitiöst, men jag tror att vår gemensamma kapacitet att skapa upplevelser är det som fortsätter att attrahera och imponera på våra gäster, säger Sonny Petersson.
27 Dec 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen