Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Sonny Petersson ny Vd på Steam Hotel och Actionbadet Kokpunkten

 
Sonny Petersson ny Vd på Steam Hotel och Actionbadet KokpunktenSonny Petersson är blivande VD på Steam Hotel i Västerås. Steam Hotel öppnade 2017  i ett hundra år gammalt  ångkraftverk. Nu har man över 150 000 övernattande gäster per år, en genomsnittlig beläggning på 96% och en omsättning som pekar mot 400 Mkr under 2023. VD Felix Fuchs som varit på Steam sedan öppningen kommer nu att efterträdas av Sonny Petersson.

Sonny Petersson, som inledde sin resa på Steam Hotel 2019 som Food & Beverage Manager,  inom hospitality, där han under 15 år utmärkt sig i ledande befattningar på prestigefyllda resorts i USA som The Lodge i Torrey Pines, Pebble Beach och Portola Hotel & Spa i Monterey Bay.  Under det senaste året har Sonny framgångsrikt axlat rollen som Operations Manager på Steam Hotel.

Han tillträder som VD den 1 januari och jobbar fram till dess nära nuvarande VD Felix Fuchs. I VD-rollen kommer Sonny Petersson även att ha övergripande ansvar för Actionbadet Kokpunkten, som ligger precis intill hotellet. Det är en anläggning som årligen välkomnar cirka 185 000 gäster från närområdet. Actionbadet har varit en betydande turistmagnet och en framstående plats som lockat besökare till Västerås sedan dess etablering år 2014.

–Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med mina 450 kollegor för att ta destinationen till nya, spännande nivåer. En målsättning blir att öka våra nuvarande ca 350 000 besökare till imponerande 400 000 under 2024. Det är ambitiöst, men jag tror att vår gemensamma kapacitet att skapa upplevelser är det som fortsätter att attrahera och imponera på våra gäster,  säger Sonny Petersson.Av: Annika Rådlund Källa och foto: ESS Group

Taggar

Bad Hotell Nyheter