Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

White Guide presenterar digital guide till sommarens bästa krogar, barer och caféer

 
White Guide presenterar digital guide till sommarens bästa krogar, barer och caféerI Sverigesommar 2021 är både sommarkrogar, barer och caféer med. White Guide presenterar Sverigesommar 2021, den digitala guiden till smakupplevelser och gastronomiska äventyr i hela landet. I guiden ges det tips  och information om sommarens bästa krogar, barer och caféer.

Intresset för att upptäcka Sverige växer. Enligt Visit Sweden planerar närmare 40 procent av svenskarna en resa i Sverige i sommar. Samtidigt ökar intresset för uteätande i takt med att restriktionerna lättar och öppettiderna återgår till det mer normala. För att möta efterfrågan och fortsatt stötta en bransch som drabbats hårt av pandemin, presenterar White Guide nu Sverigesommar 2021.

White Guides Sverigesommar 2021 guidar till sommarens smaker med lokala måltidsupplevelser och gastronomiska äventyr i hela landet. Här tipsas om de bästa sommarkrogarna, -barerna och -caféerna – kompletterade med listor och svep på teman som takbarer, saltstänkta krogar, vingårdar, taprooms, och caféer vid vandringsleder. För stunder i hängmattan bjuder innehållet även på långläsning om sommarens glasstrender, svenska ostron och pet nat med mera.

Guiden kompletteras dagligen med tips, recensioner, nyheter, långläsning, listor och svep på olika sommarteman. Det redaktionella initiativet presenteras i samarbete med Visit Sweden, Turistrådet Västsverige och The Absolut Company.

Initiativet Sverigesommar 2021 är ett led i White Guides ambition att hjälpa mat- och dryckesintresserade i hela landet att hitta rätt upplevelse för varje givet tillfälle, samt att fortsätta stötta branschen.

– Vi vill uppmuntra semesterfirare att upptäcka lokala smakupplevelser och stötta restauranger i hela landet, såväl i storstan som på landsbygden. Sverige har ett måltidsutbud i världsklass som växer, från nya gårdsrestauranger till sommarkrogar på mästarklassnivå – och kreativiteten och kvaliteten i upplevelserna är hög trots alla utmaningar just nu, säger Joanna Sundström, vd för White Guide Global AB.

White Guide Sverigesommar 2021 uppdateras varje dag med nyheter, tips på nya mat- och dryckesupplevelser samt krog- och caférecensioner från hela landet. Det går att följa initiativet ända fram till 31 augusti via webb, instagram, och facebook under  hashtag #sverigesommar2021. Det går även att tipsa om ditt smultronställen på tips@whiteguide.com

 I år fördjupas samarbetet med Visit Sweden där White Guide kompletterar Sveriges Uppevelseguide med ett urval av måltidsupplevelser i hela landet. Sverige som dryckesland får även uppmärksamhet i White Guide med vägvisare till olika dryckesproducenter i samarbete med The Absolut Company.


https://whiteguide.com/se/sv
Av: Annika Rådlund Källa:  White Guide
Foto: Tina Stafrén/Westsweden.com