Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow

 
Nya smakkombinationer med Lakrids by BülowLakrids by Bülow lakritsprovning med olika smakkkombinationer. Även om lakrits i sig är en populär smak, har Lakrids by Bülow tagit fram en mängd kombinationer ihop med lakrits. Det som från början endast var traditionella svartlakritsbitar doppade i mörk choklad är numera gourmetskapelser som ofta kombinerar flera smaker. På den officiella Lakritsdagen verkar de för att fler ska testa olika smakkombinationer.

Den tolfte april är det återigen dags för den officiella Lakritsdagen. Det kommer Lakrids by Bülow att fira med att arrangera världens största lakritsprovning på 200 platser i sju länder, däribland Sverige.  Till exempel Salt & Caramel som är den chokladöverdragna lakrits som kommer att delas ut den 12:e april på olika platser i landet.
Men det finns ytterligare smakkombinationer som är något otippade, men som ändå passar bra ihop.


Goda smakkombinationer:
Lakrits och honung:
Lakrids by Bülow som nu lanserar två nya produkter inom serien Slow Crafted (deras hållbarhetskollektion). I den nya smaken Milk & Honey används ekologisk honung som ihop med lakritsen skapar en len kärna som sedan täckts av mjölkchoklad och havssalt.

Lakrits och citrus: Den djupa, jordiga smaken av lakrits möter den ljusa, friska smaken av citrus för en smakkombination som är både oväntad och uppfriskande. Kombinationen av lakritsens sötma och citrusens syrlighet skapar en balanserad smakprofil som kan passa de flesta.

Lakrits och kaffe: Den robusta, rostade smaken av kaffe möter den rika, kryddiga smaken av lakrits för en smakkombination som är både djärv och förförisk. Kombinationen av kaffets bitterhet och lakritsens sötma skapar en komplex smakprofil som är perfekt för kaffeälskare och lakritsentusiaster.

Lakrits och chili: Den djärva, kryddiga smaken av chili möter den intensiva, jordiga smaken av lakrits för en het smakkombination. Kombinationen av chilins hetta och lakritsens sötma skapar en riktig smakexplosion.

Vad händer när lakrits kombineras med andra, mer oväntade smaker? Det är något som företaget ständigt utforskar.
 

Taggar

Lakrits Nyheter