Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024

 
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024Patrik Christensen, Stewe Andersson, Thomas Olsson, Magnus Titusson och Henrik Florentzson i Wexiödisk monter på Gastronord. Tidningen Hotell & Restaurang anordnar sedvanligt tävlingen Bästa monter Gastronord. I år var det Wexiödisk som hade den vassaste montern och kammade hem priset.

Gastro Nord ägde rum  9-11 april och idag på mässans sista dag delades priset ut. I år var det Wexiödisk som hade den bästa montern av alla utställare. De är vana vid att delta på mässor och har jobbat fram en inbjudande informativ monter där de kan visa upp flera olika maskiner, allt från diskmaskiner till torkmaskiner.
–Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta. Vår tyngdpunkt är hållbarhet och 90 procent av montermaterialet har vi använt tidigare säger företagets vd Magnus Titusson.

Montern har en genomgående blå kulör och de har extra tydliga skyltar på olika höjd, så de går inte att missa. Golvet är en aningen upphöjt men har en smal rampliknande öppning i mitten som blir en automatisk entréplats för de som vill gå runt och kika i montern.

–Vi vill att det ska vara inbjudande och att alla ska komma till oss. I går hade vi ett par besökare i rullstol och det fungerar jättebra.

Han berättar att de haft många besökare i montern under mässdagarna.

–Vi är välkända i Sverige, det här är vår hemmamarknad, och denna mässa är betydelsefull för oss. Här kan de som har funderingar kika på maskinerna och det går att visa alla våra nyheter så att man kan se och känna på dem.Tävlingen
Röstningen ägde rum i Hotell & Restaurangs monter och de tre företag som fått flest röster gick sedan till final. En jury som bestod av representanter från Stockholmsmässan och tidningen Hotell & Restaurang tittade på finalmontrarna utifrån kriterierna: tillgänglighet, budskap, exponering, bemötande och funktion.

Juryns motivering: "Wexiödisk har lyckats skapa en mjuk känsla för en hård produkt. En monter med tydlighet och ett budskap med glimten i ögat. Montern är tillgänglig för alla och man har nyttjat ytan maximalt med display på olika nivåer. Budskapet väcker nyfikenhet och montern bjuder in till samtal med en central mötesyta".
Det vinnande företaget fick ta emot priset på mässans sista dag, torsdag 11 april klockan 11:00.  De uppvaktades i montern av juryn och fick motta ett diplom, blommor och de får även ett reportage i nästa nummer av tidningen Hotell & Restaurang. 

Vinnare Bästa Monter Gastro Nord 2022: Rational Scandinavia

Tidigare vinnare: 
2022 Rational Scandinavia 2018 Magnihill
2016 Smakriket
2014 Duni
2012 MenigoText och foto: Annika Rådlund