Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Rösta på vem som har Gastronords bästa monter

 
Rösta på vem som har Gastronords bästa monterDu som röstar har chansen att vinna ett exemplar av Boken Himlen är en plats på jorden utgiven av bokförlaget Forum, produkter från Apolivas nya SPA-serie Linnaea, kokboken Vegokäk från Semic Förlag eller fantastiska inredning- och köksprodukter från Søstrene Grene. Tidningen Hotell & Restaurang anordnar sedvanligt tävlingen Bästa Monter Gastronord i samarbete med Stockholmsmässan. Gastronord, som arrangeras vartannat år, kommer att äga rum 9-11 april 2024 på Stockholmsmässan. Vilket företag kammar hem priset i år? Du kan vara med och påverka- samtidigt som du har chans att vinna fina priser i Hotell & Restaurangs monter.

Du som är besökare eller utställare får rösta på sin favorit och de tre montrar som fått flest röster går sedan till final. En jury som består av representanter från Tidningen Hotell & Restaurang tillsammans med Stockholmsmässan utser sedan vilken av de tre finalisterna som blir den slutliga vinnaren.

Kriterierna som juryn tittar på är; tillgänglighet, budskap, exponering, bemötande och funktion. Alla är välkomna att rösta!  Vinnaren presenteras på mässans sista dag, torsdag 11 april klockan 11.00. Segraren vinner, förutom äran, diplom, blommor och ett reportage i nästa nummer av Tidningen Hotell & Restaurang.

De som röstar har också chansen att vinna fina priser. Röstningen sker i Tidningen Hotell och Restaurangs monter C:07:35under mässans två första dagar 9-10:e april 2024. Priset delas ut den 11 mars på mässan.

Tidigare vinnare:

2022 Rational Scandinavia
2018 Magnihill
2016 Smakriket
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza


Du som röstar kan vinna:
Boken Himlen är en plats på jorden utgiven av bokförlaget Forum 
Produkter från Apolivas nya SPA-serie Linnaea i förpackningar av återvunnen plast
Kokboken Vegokäk från Semic Förlag
Inredning- och köksprodukter från Søstrene Grene (fler än vad som är på bilden)Text och foto: Annika Rådlund