Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Europas första Fairfield by Marriott har öppnat

 
  • Europas första Fairfield by Marriott har öppnat

    Europas första Fairfield by Marriott har öppnat

Föregående
Nästa
 
Fairfield by Marriott, en del av Marriott Bonvoys globala portfölj med mer än 30 unika hotellvarumärken, har öppnat sitt första hotell i Europa: Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn

Hotellet ligger i Köpenhamns trendiga stadsdel Nordhavn och öppningen är en viktig milstolpe för det välkända varumärket och för hotellkedjans fortsatta globala tillväxt. Fairfield by Marriott är det näst största hotellvarumärket i Marriott Bonvoys globala portfölj och har för närvarande mer än 1 290 öppna hotell och 450 fastigheter i pipeline globalt - inklusive 17 hotell som förväntas öppna i Europa och Mellanöstern.

Med inspiration och rötter i familjen Marriotts fritidshus vill Fairfield-hotellen skapa en känsla av glädje och lustfylldhet med stor gästfrihet och service som backas upp av Fairfield-garantin.

- Med sitt värdefulla arv och sin betydande globala närvaro har Fairfield by Marriott en unik plats i Marriott Bonvoys portfölj. Öppnandet av Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn som den första Fairfield-enheten i Europa är ett viktigt steg för den strategiska tillväxten av varumärket och vår övre mellanklassportfölj, säger Sandra Schulze-Potgieter, Vice President, Premium & Select Brands, EMEA.

Hotellets inredning
Designen av hotellets gemensamma utrymmen och 222 rum, varav 20 har havsutsikt, är baserad på naturliga färger och material med inslag av grönt och trä samt mjuka organiska och enkla geometriska former som skapar en känsla av lugn. Förutom bekväma sängar är alla rum utrustade med badrum med dusch,  gratis Wi-Fi och mobila arbetsytor - vilket passar både affärs- och fritidsresenärer.

 -Jag kan inte tänka mig en bättre destination för att lansera Fairfield-varumärket och dess europeiska designestetik för våra gäster och medlemmar än Köpenhamn, som verkligen symboliserar skandinavisk kultur och design.
Fairfield by Marriott Copenhagen Nordhavn ligger i lugna omgivningar i det charmiga Århusgadekvarteret - ett kreativt nav för arkitektur, design, restauranger och kaféer. Här får gästerna en paus från det livliga stadslivet, men har också närhet till Köpenhamns centrum.

Nordhavn
Nordhavn är ett av norra Europas största nya stadsutvecklingsprojekt. Området är utvecklat enligt "Five-Minute City” principen, vilket innebär att kollektivtrafik, andra stadsdelar, lokala bekvämligheter, grönområden och vattnet ligger inom fem minuters räckhåll.

Gemensamma utrymmen för umgänge, arbete och avkoppling är ett starkt kännetecken för Fairfield-hotellen. The Social Market serverar en hälsosam frukost som ingår i priset, och hotellets praktiska 24/7-marknad gör att gästerna kan ta förfriskningar (snacks och drycker) när de är på språng. Lobbyn är öppen dygnet runt, och hotellet har ett fitnesscenter.


Fler europeiska destinationer på väg
Fairfield by Marriott kommer inom en snar framtid att öppna på flera viktiga affärs- och fritidsdestinationer i Europa:

Fairfield by Marriott Bordeaux Train Station i Frankrike med 191 rum kommer att ligga bara en kort promenad från stationen Bordeaux Saint-Jean.

Fairfield by Marriott Erding i Tyskland med 158 rum öppnar i den gamla bayerska staden Erding, nordost om München.

Fairfield by Marriott Istanbul Yenibosna i Turkiet med 192 rum placeras i Yenibosna Quater i Istanbul.

Fairfield by Marriott Warwick i Storbritannien kommer att ha 142 rum och ett idealiskt läge nära British Motor Museum, så att gästerna kan uppleva den brittiska bilindustrins historia. 

De tre första hotellen väntas öppna under 2025. För närvarande förväntas Fairfield göra entré i Mellanöstern under år 2027 med öppnandet av två hotell i Makkah, Saudiarabien.


www.Fairfield.marriott.comAv: Annika Rådlund Källa och foto: Marriott

Taggar

Hotell Nyheter