Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang

 
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang– Att vinna Sveriges mästerkock var en dröm som blev verklighet. Nu är jag redo att ta min passion för mat och dryck till nästa nivå genom att öppna min första restaurang, säger Christin Kashou, som öppnar upp tillsammans med Penny Parnevik. Den 9 april öppnar Restaurang Parken på Birger Jarlsgatan i centrala Stockholm. Bakom den smaksäkra menyn står mästerkocken Christin Kashou, tillsammans med Penny Parnevik.

Det senaste tillskottet bland Stockholms innerstadsrestauranger är restaurang Parken på Östermalm i Stockholm. Bakom uppstickaren står inga mindre än Christin Kashou, vinnare av Sveriges Mästerkock 2021, som nu krokat arm med TV-profilen Penny Parnevik. 

Till Parken välkomnas lunch- och middagsgäster för en noga utvald meny, med influenser från medelhavet som flörtar med mellanöstern och Christins palestinska rötter. After work-sugna gäster bjuds dessutom på bra solläge i en lummig och harmonisk atmosfär.

– Vi är så glada att äntligen få välkomna alla till oss på Parken, som vi hoppas kan komma att bli en samlingsplats – mitt i hjärtat av stan. En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut. Bara att få sitta och äta gott bredvid mina barns favoritlekplats känns helt underbart, säger Penny Parnevik, delägare av nya Restaurang Parken.

Restaurang Parken är Pennys första satsning inom mat- och dryck, trots ett sedan länge stort intresse som hon delar med maken Douglas Murray. Tillsammans med nya affärspartnern Christin Kashou, som sedan sin vinst i Sveriges Mästerkock har både erfarenheter från restaurangköket och en sommelierutbildning, tar de nu tillsammans ett spännande steg ut i branschen som krögare.

–  Att vinna Sveriges mästerkock var en dröm som blev verklighet. Nu är jag redo att ta min passion för mat och dryck till nästa nivå genom att öppna min första restaurang, säger Christin Kashou.RESTAURANG PARKEN

Adress: Birger Jarlsgatan 76

Öppningsdatum: 9 april