Max öppnar nybyggd specialrestaurang i Visby
29 Jun 2021
Max nya restaurang i Visby ersätter den gamla. Den öppnade i juli 1998 av bröderna Richard och Christoffer Bergfors, numera koncernchef och vice koncernchef. Efter år av ständigt ökad efterfrågan behövde restaurangens kapacitet uppdateras för att möta gästernas behov, därför valde kedjan att öppna en helt ny restaurang,med plats för över 200 gäster.
- Vår nya restaurang här i Visby liknar inget annat vi öppnat tidigare eftersom den är specialbyggd efter tomten, men vi erbjuder så klart samma service som vanligt med bil- bord- och entréservering, drive-in och expresskassor. Jag gillar framförallt takterrassen som öppnar upp för möjligheten att njuta av våra burgare med utsikt över ringmuren och havet. Det blir helt enkelt en Max-upplevelse utöver det vanliga, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.
Restaurangchefen Christoffer Larsson har jobbat på Max sedan 2004 och är väldigt glad för den nya restaurangen som öppnade den 16 juni. Där har man nu 70 personer anställda – varav nästan 45 är helt nya medarbetare.
- Det blir en stort lyft sedan tidigare och jag, som är född och uppvuxen i Visby, tycker det känns bra att vara med och bidra till jobbtillfällen på hemmaplan. Vissa börjar sin karriär på Max och jag som drivs av att vara med och utveckla mina kollegor vet att arbetsmiljön är viktig, därför känns det extra bra att välkomna såväl kollegor som gäster till vår nya restaurang här i staden, säger Christoffer Larsson, restaurangchef på Max i Visby.
Max nybyggda restaurang i Visby ligger på samma adress som tidigare, Scheelegatan 10,
29 Jun 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Michael Andersson vinnare av Årets kock 2024
Med 776 poäng i finalen var han en tydlig vinnare
-
Max lanserar ny hemlig burgare utan namn och bild
"Det kan låta kaxigt men vi vill alltid hitta nya sätt att erbjuda våra gäster spännande smakupplevelser på"
-
Leif Mannerström delar sina recept på Recipify
"Jag hoppas att mina recept kan användas för att skapa underbara minnen i köket i många år framöver"
-
Strawberrys restaurangkedja The Social lanserar en ny burgare
"Vår burgare har en stark koppling till naturen"
-
Krögare Jesper Taube har skapat julbord till sjöss i 30 år
"Det känns nästan surrealistiskt att det har gått 30 år sedan jag dukade fram första julskinkan ombord"
-
Picadeli nominerat till Sveriges Snyggaste Kontor
Det nya huvudkontoret i Gamlestadens Fabriker har nominerats till den prestigefyllda tävlingen.
-
Albin Edberg blir kulinarisk ledare på Carotte
"Jag ser fram emot att bidra med min erfarenhet och komma med nya idéer"