Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Max öppnar nybyggd specialrestaurang i Visby

 
Max öppnar nybyggd specialrestaurang i VisbyMax nya restaurang i Visby med takterrass med avtagbart tak. Den nybyggda MAX-restaurangen i Visby är en specialdesignad version av kedjans välkända koncept – den här gången med takterrass och plats för nästan tre gånger så många gäster som den gamla Visby-restaurangen. Med avtagbart tak på terrassen ska gäster kunna äta utomhus oavsett om det regnar eller är soligt.

Max nya restaurang i Visby ersätter den gamla. Den öppnade i juli 1998 av bröderna Richard och Christoffer Bergfors, numera koncernchef och vice koncernchef.  Efter år av ständigt ökad efterfrågan behövde restaurangens kapacitet uppdateras för att möta gästernas behov, därför valde kedjan att öppna en helt ny restaurang,med plats för över 200 gäster.

- Vår nya restaurang här i Visby liknar inget annat vi öppnat tidigare eftersom den är specialbyggd efter tomten, men vi erbjuder så klart samma service som vanligt med bil- bord- och entréservering, drive-in och expresskassor. Jag gillar framförallt takterrassen som öppnar upp för möjligheten att njuta av våra burgare med utsikt över ringmuren och havet. Det blir helt enkelt en Max-upplevelse utöver det vanliga, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.

Restaurangchefen Christoffer Larsson har jobbat på Max sedan 2004 och är väldigt glad för den nya restaurangen som öppnade den 16 juni. Där har man nu  70 personer anställda – varav nästan 45 är helt nya medarbetare.

- Det blir en stort lyft sedan tidigare och jag, som är född och uppvuxen i Visby, tycker det känns bra att vara med och bidra till jobbtillfällen på hemmaplan. Vissa börjar sin karriär på Max och jag som drivs av att vara med och utveckla mina kollegor vet att arbetsmiljön är viktig, därför känns det extra bra att välkomna såväl kollegor som gäster till vår nya restaurang här i staden, säger Christoffer Larsson, restaurangchef på Max i Visby.

Max nybyggda restaurang i Visby ligger på samma adress som tidigare, Scheelegatan 10,

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Max