Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Bastard Burgers öppnar sin åttonde restaurang i år

 
Bastard Burgers öppnar sin åttonde restaurang i årBastard Burgers öppnade den 23 juni i Borås. I onsdags öppnade Bastard Burgers sin första restaurang i Borås. Det var då den åttonde restaurangpremiären för året och restaurang nummer 51 för streetfoodkedjan.

Prremiär i Borås var den 51:a i ordningen för snabbt växande Bastard Burgers, planern är att öppna 60 innan året är slut.

– ­Vi ser verkligen fram emot öppningen i Borås! Det är en stad vi haft ögonen på under en tid och vi är supernöjda med läget. Alltid kul att överta en gammal McDonalds-lokal och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Castellum som fastighetsägare, sa Björn Havden, Chief Expansion Officer på Bastard Burgers, innan premiären.

Restaurangen ligger på Stora Brogatan 16 i centrala Borås (McDonalds fd lokaler) och är på 312 kvadratmeter, har 64 sittplatser inomhus under rådande restriktioner och en uteservering sommartid. Restaurangen har samma koncept och utbud som i övriga landet, vilket innebär att såväl lunchgäster som middagssällskap kan se fram emot norrländsk streetfood gjord på svenskt nötkött samt ett stort veganskt utbud.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Bastard Burgers