Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Rösta på vem som har Gastro Nords bästa monter

 
Rösta på vem som har Gastro Nords bästa monterMargareta Zimmerman och Viveca Almgren från Magnihill tog emot priset Bästa monter Gastro Nord på Stockomsmässan 2018. Den som röstar kan i år vinna priser från Briscapo, GastroMax och Russell Hobbs. Vi på Hotell & Restaurang anordnar sedvanligt tävlingen Bästa monter Gastro Nord i samarbete med Stockholmsmässan. Du som röstar kan vinna fina priser i vår monter C11:37. Vinnaren Bästa monter Gastro Nord 2022 får ett reportage i tidningen, ett diplom och blommor. 

Gastro Nord, som vanligtvis arrangeras vartannat år, ägde inte rum under 2020 men är nu inplanerad till 5-7 april och intresset är förstås jättestort bland både utställare och besökare. Kanske blir det just ditt företag som vinner ett reportage i tidningen?

Besökare och utställare får rösta på sin favoritmonter och de tre montrar som fått flest röster går sedan till final. En jury som består av representanter från tidningen Hotell & Restaurang utser sedan tillsammans med Stockholmsmässan vilken av de tre finalisterna som blir den slutgiltiga vinnaren. Kriterierna som juryn tittar på är tillgänglighet, budskap, exponering, bemötande och funktion.

Alla på mässan är välkomna att rösta. Vinnarna presenteras på mässans sista dag, torsdag 7 april klockan 11:00. Segraren vinner, förutom äran, diplom, blommor och ett reportage i nästa nummer av tidningen. Du som röstar har chansen att vinna fina priser från Briscapo, GastroMax och Russell Hobbs. 

Röstningen sker i Tidningen Hotel & Restaurangs monter C11:37  på Stockholmsmässan mellan 5-7 april 2022.

Tidigare vinnare: 
2018 Magnihill
2016 Smakriket
2014 Duni
2012 Menigo
2010 Lavazza
Av: Annika Rådlund