Nytt datum är satt för Fastfood, Café & Restaurant Expo
1 Okt 2020

– Efter att ha pratat med många utställare och besökare har vi tagit beslutet att genomföra mässan på våren, men lite senare. Vi är också mycket måna om att kunna erbjuda ett säkert event, säger Head of Event Lisa Zenovon.
Mässan flyttas från februari 2021 till april 2021 på grund av att mötesrestriktionerna i Sverige ännu inte förändrats.
– Easyfairs har höjt sina redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som pandemin innebär. Sedan en liten tid tillbaka har Easyfairs slutit ett avtal med SGS, vilka kommer att säkerställa ett säkert event för utställare, besökare och personal i vår, fortsätter Lisa Zenovon.
På Fastfood, Café & Restaurant Expo träffas hela branschen, nätverkar, visar produktnyheter, inspireras, lyssnar på trender, men främst görs det affärer. 196 utställare är redan bokade, allt från grossister till de små lokala företagen.
Klart är också att Tareq Taylor och Paul Svensson kommer att vara två av huvudnamnen i programmet. De nya scenkoncepten som redan testats med framgång på mässorna i Göteborg och Malmö det senaste året flyttar med till Stockholm. I ”Loungen” intervjuar Paul eller Tareq branschkändisar, för att därefter laga mat med sina gäster i ”Live-köket”. Mässans besökare får sedan provsmaka resultatet. Några av årets teman som kommer att diskuteras är hållbarhet, nya tider skapar nya behov, hälsa och den nya tekniken.
Easyfairs arrangerar Fastfood, Café & Restaurant Expo som en fackmässa för beslutsfattare i restaurang, café och fastfoodnäringen. Cirka 280 grossister och leverantörer samlas för att inspirera besökarna med de senaste trenderna och ett unikt sortiment.
Av: Annika Rådlund Källla: Easyfairs
Foto: Peter Carlsson/Easy Fairs
1 Okt 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Fyra av tio tycker att det är viktigt med en central arbetsplats
För en majoritet är det idag ganska oviktigt att arbeta mitt i stan, men fyra av tio föredrar fortfarande ett centralt läge. Främsta anledningen är att kunna uträtta ärenden i anslutning till jobbet.
-
Mer trä i city
"Vill man ha en personlig touch på lokalerna och det är extra viktigt att det stämmer överens med ens egna varumärke"
-
Snabblagad Chimichurrikyckling av fredagskocken Mattias Larsson
Kyckling med chimichurri och kryddiga rotsaker
-
STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem invigd
"Det känns som vi kompletterar utbudet i Järvsö och Hälsingland på ett fint sätt"
-
Unik rätt skapad av Jessica Frej hos IKEA
"Den är varm, mättande och samtidigt frisk och fräsch och en ganska ovanlig kombination"
-
Samsung lanserar en AI-driven mat- och recepttjänst
"Samsung Food använder avancerade AI-funktioner för att ge en skräddarsydd allt-i-ett-matupplevelse"
-
Två matgrossister till Väla Södra i Helsingborg
Det är Wihlborgs som har skrivit kontrakt med två nya hyresgäster i fastigheten Rubinen 1.