Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nytt datum är satt för Fastfood, Café & Restaurant Expo

 
Nytt datum är satt för Fastfood, Café & Restaurant ExpoTareq Taylor är ett av dragnamnen på nästa Fastfood Café & Restaurangexpo. Nu är det framtaget ett nytt datum för  Fastfood, Café & Restaurant Expo på Kistamässan.
– Efter att ha pratat med många utställare och besökare har vi tagit beslutet att genomföra mässan på våren, men lite senare. Vi är också mycket måna om att kunna erbjuda ett säkert event, säger Head of Event Lisa Zenovon.
 

Mässan flyttas från februari 2021 till april 2021 på grund av att mötesrestriktionerna i Sverige ännu inte förändrats.

    – Easyfairs har höjt sina redan höga krav på hygien och utvecklat nya hälso- och säkerhetsrutiner för att möta de utmaningar som pandemin innebär. Sedan en liten tid tillbaka har Easyfairs slutit ett avtal med SGS, vilka kommer att säkerställa ett säkert event för utställare, besökare och personal i vår, fortsätter Lisa Zenovon.


På Fastfood, Café & Restaurant Expo träffas hela branschen, nätverkar, visar produktnyheter, inspireras, lyssnar på trender, men främst görs det affärer. 196 utställare är redan bokade, allt från grossister till de små lokala företagen. 

Klart är också att Tareq Taylor och Paul Svensson kommer att vara två av huvudnamnen i programmet. De nya scenkoncepten som redan testats med framgång på mässorna i Göteborg och Malmö det senaste året flyttar med till Stockholm. I ”Loungen” intervjuar Paul eller Tareq branschkändisar, för att därefter laga mat med sina gäster i ”Live-köket”. Mässans besökare får sedan provsmaka resultatet. Några av årets teman som kommer att diskuteras är hållbarhet, nya tider skapar nya behov, hälsa och den nya tekniken.

Easyfairs arrangerar Fastfood, Café & Restaurant Expo som en fackmässa för beslutsfattare i restaurang, café och fastfoodnäringen. Cirka 280 grossister och leverantörer samlas för att inspirera besökarna med de senaste trenderna och ett unikt sortiment.
Av: Annika Rådlund Källla:  Easyfairs
Foto: Peter Carlsson/Easy Fairs