Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotels.com söker husdjur för att testa husdjursvänliga hotell

 
Hotels.com söker husdjur för att testa husdjursvänliga hotellEn ny undersökning visar att hälften tar med sig sina husdjur på semestern. Sökningar efter husdjursvänliga hotellrum har ökat enormt under det senaste året, menar Hotels.com. Nu ska man utse en testpanel för hotellen - och panelen kommer att bestå av husdjur.

I en ny undersökning från Hotels.com har det visat sig att drygt en fjärdedel av de svenska husdjursägarna är överens om ökad stress när de skiljs från sina husdjur efter att ha spenderat mycket tid hemma under pandemin

Undersökningen visade även att över hälften (56%) har tagit med sig husdjur på semestern istället för att lämna dem hemma. Svenska husdjursägare (16%) erkände också att det var mindre stressigt att resa med husdjur än med människor.

Emma Tagg, Senior Global Brand Communications Manager för Hotels.com Brand säger: 
- När social distansering gjort oss klängingare än någonsin, är det inte förvånande att man inte vill lämna sitt husdjur i sticket. På Hotels.com vill vi se till att varje husdjursvänligt hotell håller måttet. Därför lanserade vi kategorin ”Husdjursvänligt” inom vår Loved By Guests-utmärkelser. Men sanningen är att vi inte kan granska alla hotell själva, och ärligt talat - vad vet vi människor? Vi är redo för ett glödande team av ”Creature Critics” som tar ledningen, så husdjursägare och husdjur kan lita på att hotellen har granskats av de bästa.

Husdjur av alla arter kan ansöka om att bli en Creature Critic så länge de uppfyller tre viktiga kriterier; har smak för #HotelLife, har en stor personlighet och kan rymmas i ett hotellrum. Hästar undanbedes.

 31% av de svenska respondenterna sa att de inte skulle resa med sina djur eftersom det skulle sätta begränsningar på vart de kan åka och 38% antar att det inte skulle finnas ett lämpligt boende och
10% är oroliga för att det skulle bli för dyrt.

 Kategorin ”Husdjursvänligt” på Hotels.coms Loved by guests Awards innehåller ett omfattande urval av hotell som specifikt tillgodoser husdjur och husdjursägares drömmar. Från skogsmark med naturvibbar, sköna retreats för att skämma bort tassar och klor, till storstadspuls för den ultimata festkatten.

De som vill ingå i Creature Critic-teamet
kan gå till Hotels.com Instagram eller Twitterkonton och ange sitt husdjur med #CreatureCritics, samt genom att tagga och följa @hotelsdotcom. 
Tre vinnare kommer att utses slumpmässigt, och de kommer att få 10x $150 Hotels.com-kuponger var för att leva sitt bästa husdjursvänliga hotellliv. Tävlingen är öppen från 30 september 2020 till 9 oktober 2020.Undersökningen genomfördes av One Poll under september 2020 bland 8 100 respondenter i 15 länder, varav 500 respondenter var i Danrmark, Finland, Norge och Sverige. 
Data tagen från Google Trends (globalt sök av husdjursvänliga hotell, under de senaste 12 månaderna, med resedatum 29 mars – 16 september 2020)

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Hotels.com

Taggar

Tävling Hotell Nyheter