Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Mest hemklickade maten på Alla hjärtans dag

 
Mest hemklickade maten på Alla hjärtans dagIndisk mat toppade listan över matbeställningar via Uber Eats på Alla hjälrtans dag förra året.  Data från Uber Eats visar hur beställningarna såg ut  i samband med Alla Hjärtans Dag: förra året. Beställningarna visar att en viss kategori ökade särskilt mycket.

Kategorin som ökade allra mest under Alla Hjärtans Dag-veckan 2021 var bagerier och konditorier, som ökade med så mycket som 25 procent.  Alla Hjärtans Dag 2021 var den allra vanligaste dagen för beställning av blommor på plattformen under hela 2021.  

Matmässigt var det indiskt och asiatiskt som ökade mest under Alla Hjärtans Dag-veckan 2021, med 15 respektive 11 procent. 

Bland de enskilt vanligaste beställningarna under Alla Hjärtans Dag 2021 finns bananer och andra matvaror, bakverk och efterrätter, hamburgare, tacos och burritos.   

Tjänsten Uber Connect gör det också möjligt att få mindre paket levererade hela vägen hem till nära och kära. Funktionen ökar årligen stort i popularitet under Alla Hjärtans Dag och gör det möjligt för en avsändare att få paket upplockat av en förare precis där de befinner sig, och sedan levereras det till mottagaren på en gång. 

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Uber Eats