Kända kockar och eventarrangör svarar på frågor i app
21 Maj 2021
I appen finns en rad experter samlade inom olika områden som till exempel mat, skönhet, bygg, juridik, hundar och trädgård. Bland de kunniga inom mat finns bland annat Sandra Mastio (Vinnare av Sveriges mästerkock 2015 och matinspiratör på köket.se), festarrangören och trädgårdsfantasten Micael Bindefeld, sommelieren och dryckesproffset Ellen Frantzén, näringsfysiologen Fredrik Paulún,
Appen har kommit till för att många kanske går runt med frågor som de skulle vilja ha svar av från en expert inom området. Alla frågor besvaras personligen av proffs inom respektive områden.
Rådgivningsappen är utvecklad av entreprenörerna Philip Jussil och Matilda Waldner. Med sig har de flera investerare däribland Peter Benson chefredaktör Affärsvärlden, Michael Moschewitz vd Genova Properties, Jonas Grandér vd Nordika fastigheter och Dan Josefsberg vice vd Nobia.
.- Vi såg att det fanns en lucka mellan gratisråd och dyr expertrådgivning, så i Kebitz gör vi det möjligt föranvändaren att på ett smidigt sätt “anlita” en expert för en snabbare konsultation. Vi kallar det“mikrokonsultationer”, säger Matilda Waldner, vd Kebitz.
21 Maj 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"