Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kända kockar och eventarrangör svarar på frågor i app

 
  • Ny rådgivningsapp där bland annat  Ellen Frantzén och Fredrik Paulún svarar på frågor.

    Ny rådgivningsapp där bland annat Ellen Frantzén och Fredrik Paulún svarar på frågor.

  • Även matinspiratören Sandra Mastio och festarrangören och trädgårdsfantasten Micael Bindefeld svarar på frågor i appen.

    Även matinspiratören Sandra Mastio och festarrangören och trädgårdsfantasten Micael Bindefeld svarar på frågor i appen.

Föregående
Nästa
 
Några av Sveriges främsta experter, inom en rad olika områden, svarar på frågor genom den nya appen Kebitz. Bland de som svarar återfinns bland andra Sandra MastioMicael Bindefeld och Fredrik Paulún.

 I appen finns en rad experter samlade inom olika områden som till exempel mat, skönhet, bygg, juridik, hundar och  trädgård. Bland de kunniga inom mat finns bland annat Sandra Mastio (Vinnare av Sveriges mästerkock 2015 och matinspiratör på köket.se), festarrangören och trädgårdsfantasten Micael Bindefeld, sommelieren och dryckesproffset Ellen Frantzén, näringsfysiologen Fredrik Paulún, 

Appen har kommit till för att många kanske går runt med frågor som de skulle vilja ha svar av från en expert inom området. Alla frågor besvaras personligen av proffs inom respektive områden. 

Rådgivningsappen är utvecklad av entreprenörerna Philip Jussil och Matilda Waldner. Med sig har de flera investerare däribland Peter Benson chefredaktör Affärsvärlden, Michael Moschewitz vd Genova Properties, Jonas Grandér vd Nordika fastigheter och Dan Josefsberg vice vd Nobia.

.- Vi såg att det fanns en lucka mellan gratisråd och dyr expertrådgivning, så i Kebitz gör vi det möjligt föranvändaren att på ett smidigt sätt “anlita” en expert för en snabbare konsultation. Vi kallar det“mikrokonsultationer”, säger Matilda Waldner, vd Kebitz.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Kebitz