Internoga ställs in
18 Mar 2020
– Det är beklagligt men vi har beslutat att ställa i den helt, förklarar Bernd Aufderheide, VD och koncernchef, Hamburg Messe und Congress.
Internoga planerades ursprungligen från 13 till 17 mars 2020, men har sedan skjutits upp till 20 till 24 juni i år. Men nu har mässarangörerna beslutat att inte arrangera den under 2020.
Internoga marknadsförs som Europas ledande mässa för foodservice och hospitality market, det vill säga mat- och gästservice.
–Med tanke på den ökande spridningen av det nya coronavirus SARS-CoV-2 och omöjligt att göra några rimliga förutsägelser angående den framtida utvecklingen, har våra utställare, våra besökare och vi själva inte längre en pålitlig grund för att planera detta evenemang, säger Bernd Aufderheide.
Att avbryta denna mässa helt och hållet menar de är för att ge alla utställare en solid grund för vidare planering.
–Vår främsta oro är hälsa hos alla inblandade parter. Vi kan inte garantera att det skulle kunna gå att arrangera i juni heller, säger Aufderheide.
Hamburg Messe und Congress är nu på väg att starta förberedelser för Internoga 2021 iställlet, som kommer att äga rum 12 till 16 mars 2021.
www.internorga.com/sv.
Av: Annika Rådlund Källa: Hamburg Messe och Congress
18 Mar 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok