Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Internoga ställs in

 
Internoga ställs inHamburg Messe und Congress meddelar att de har beslutat att avbryta den stora matmässan Internoga 2020, som brukar ha över 100 0000 besökare.
  – Det är beklagligt men vi har beslutat att ställa i den helt, förklarar Bernd Aufderheide, VD och koncernchef, Hamburg Messe und Congress.


Internoga planerades ursprungligen från 13 till 17 mars 2020, men har sedan skjutits upp till 20 till 24 juni i år. Men nu har mässarangörerna beslutat att inte arrangera den under 2020.

Internoga marknadsförs som Europas ledande mässa för foodservice och hospitality market, det vill säga mat- och gästservice.

 –Med tanke på den ökande spridningen av det nya coronavirus SARS-CoV-2 och omöjligt att göra några rimliga förutsägelser angående den framtida utvecklingen, har våra utställare, våra besökare och vi själva inte längre en pålitlig grund för att planera detta evenemang, säger Bernd Aufderheide.

Att avbryta denna mässa helt och hållet menar de är för att ge alla utställare en solid grund för vidare planering. 

 –Vår främsta oro är hälsa hos alla inblandade parter. Vi kan inte garantera att det skulle kunna gå att arrangera i juni heller,   säger Aufderheide. 

Hamburg Messe und Congress är nu på väg att starta förberedelser för Internoga 2021  iställlet, som  kommer att äga rum 12 till 16 mars 2021.

www.internorga.com/sv.Av: Annika Rådlund Källa: Hamburg Messe och Congress