Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Gratis marknadsföring för lokala företagare

 
Gratis marknadsföring för lokala företagareGratis marknadsföring mot studenter för lokala företag, nytt grepp från Mecenat.  Mecenat, som förhandlar studentrabatter för olika varor och tjänster, har nu meddelat att de vill stödja det lokala näringslivet och låter lokala företag marknadsföra sina varor och tjänster utan kostnad.

– Detta gäller självklart även till lokala näringsidkare såsom restauranger, hotell samt caféer, dock ej stora kedjor, förklarar Magnus Bardh som är sales manager på Mecenat.

Restauranger, hotell, caféer och butiker har fått en svår situation nu i och med  smittspridningen av coronaviruset, därför menar de att den här marknadsföring är ännu viktigare nu. 

Beslutet om kostandsfri marknadsföring för lokala företag togs redan i januari eftersom man menar att den digitala handeln har försvårat för mindre företag.

-Våra lokala rabattgivare har alltid varit otroligt populära. De finns där studenterna är och de erbjuder ofta rabatter som är viktiga under studietiden och gör verklig skillnad i vardagsekonomin. De är precis det som är kärnan i Mecenats verksamhet och det är därför självklart att vi ska stötta dem när marknaden viker, säger Jonas Levin, VD för Mecenat AB.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Mecenat