Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Gastro Nord och Lounge expo flyttas fram

 
Gastro Nord och Lounge expo flyttas framBranschmässorna Gastro Nord och Lounge expo som var planerad att arrangeras 31 mars- 2 april på Stockholmsmässan ställs nu in.

Stockholmsmässan kommer tillsvidare inte genomföra evenemang med över 500 personer till följd av de rekommendationer Folkhälsomyndigheten igår utfärdat om att begränsa folksamlingar på grund av den senaste tidens ökade spridning av COVID -19 i Sverige.

 – Den här extraordinära situationen påverkar hela vår bransch likväl som samhället i stort och vi förstår att det väcker mycket frågor. Hur detta kommer påverka våra utställare och arrangörer ber vi att få återkomma med så fort som det är praktiskt möjligt. Vi arbetar nu intensivt för att kunna svara på de frågor som uppstår gällande vår verksamhet, till följd av myndigheternas rekommendation, säger Christian Clemens,  vd på Stockholmsmässan.

I år var det första gången som hotellmässan Lounge expo och Gastro Nord skulle arrangeras ihop.

 – Vi kommer tillsammans med Stockholmsmässan att titta på ett nytt datum för arrangemanget, meddelar Bo Magnusson från Bra Mässor som är arrangören bakom Lounge  expo.

– Självfallet är det ytterst beklagligt att både besökare och utställare påverkas av det här, men för oss är det självklart att följa den nya rekommendationen från Folkhälsomyndigheten. Vi kommer fortsätta att följa deras rekommendationer och eventuella beslut från regeringen utan att spekulera i hur lång period vi eventuellt kommer behöva ha stängt för större evenemang, avslutar Christian Clemens.

'


Av: Annika Rådlund