Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Foodora och Scan lanserar nya matkassar

 
  • Foodora lanserar nya matkassar.

    Foodora lanserar nya matkassar.

  • Köttkassen är ett samarbete med AG Kötthandel i NK Saluhall och Burgarkassen är ett samarbete med Jureskogs, hamburgerkedjan grundad av kocken  Johan Jureskog.

    Köttkassen är ett samarbete med AG Kötthandel i NK Saluhall och Burgarkassen är ett samarbete med Jureskogs, hamburgerkedjan grundad av kocken Johan Jureskog.

Föregående
Nästa
 
Q-handelsbolaget foodora och kött- och charkuteriföretaget Scan tar nästa steg i sitt samarbete och lanserar nu till sommaren två matkassar med gör-det-själv-tema. En Burgarkasse som utvecklats i samarbete med Jureskogs och en Köttkasse i samarbete med AG Kötthandel.

 Foodora och Scan har i samarbete med Jureskogs och AG Kötthandel har tagit fram matkassar som kunden själv tillagar hemma.

Vi är otroligt glada över att kunna ta nästa steg i vårt samarbete med foodora som inleddes förra året. Vår långa erfarenhet och gedigna produktexpertis i kombination med foodoras kompetens inom home delivery och q-handel är en perfekt match.Tillsammans utvecklar vi nya sätt att erbjuda konsumenterna mat av hög kvalitet i trepartssamarbete med välkända svenska restauranger. För oss på HKScan är det ett viktigt steg i vår utveckling mot att bredda vårt produkt- och kanalerbjudande, säger Maria Dundeberg, försäljningsdirektör Foodservice på HKScan Sverige.

Burgarkassen är ett samarbete med Jureskogs, hamburgerkedjan grundad av Johan och Ludvig Jureskog, och innehåller alla komponenter som hemmakocken behöver för att själv laga till två High Five-burgare. Färs från svensk mjölkko som utvecklats av Jureskog och Scan i samarbete, bröd från eget bageri, ost från svenska gårdar samt övriga tillbehör. Med kassen följer Johan Jureskogs egna tillagningstips för att lyckas med en perfekt High Five.

Köttkassen är ett samarbete med AG Kötthandel i NK Saluhall, en köttbutik med klassisk handelsbodskänsla för den som vill äta kött som på Restaurang AG fast hemma. Köttet i kassen har valts ut personligen av styckmästare Benny Granqvist på Scan i samarbete med experterna på AG Kötthandel. Med hjälp av AGs experttips och egen grillmetod samt goda tillbehör som medföljer kassen, skapar man själv enkelt en unik måltidsupplevelse på hemmaplan.

–Genom starka partnerskap kan goda idéer gro. Då vår tidigare julkasse blev en succé utökar vi nu sortimentet med två matkassar. Tillsammans med Scan ser jag oändliga möjligheter, då de likt oss är ett företag som omfamnar möjligheter och ser styrkan i att kombinera våra muskler, Hans Skruvfors, koncernchef foodora.

Han berättar att båda kassarna lanseras den 17 maj i Stockholmsområdet och beställs och levereras av foodora inom en timme och att förbeställning är också möjlig.

Av: Annika Rådlund Källa och foto:  Scan