Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Best Western Hotels & Resorts satsar på en hundvänlig sommar

 
Best Western Hotels & Resorts satsar på en hundvänlig sommarBest Western City Hotel Gävle är ett av de hundvänliga hotellen. Det har varit en riktig ”hund-boom” under året och många har skaffat sig en ny fyrbent familjevän. Därför satsar Best Western Hotels & Resorts nu på en hundvänlig sommar.

Med tanke på att många nog kommer att ha en hemester i år och väljer att utforska sommarsverige så lägger nu  Best Western Hotels & Resorts lite extra fokus på hundägare.

– Vi är otroligt stolta att vi kan erbjuda så många hundvänliga hotell. I och med rådande omständigheter under det senaste året har många valt att semestra hemma, och då vill man såklart att alla familjemedlemmar ska med. Tidigare har inte varit helt enkelt att hitta de hundvänliga hotellen på hemsidan, så för att underlätta har vi nu samlat alla på en och samma plats, säger Sara Hallsund, Marknadschef Best Western Hotels & Resorts Skandinavien.
 
Enligt Jordbruksverket har antalet nyregistreringar ökat med ca 30 % sedan förra året, en siffra som lär öka ytterligare. För många hundägare är dock semester lika med att hitta hundvakter eller hundpensionat, då information om tillgänglighet för hundar på hotell har varit otydlig och svår att hitta. På Best Western Hotels & Resorts vill man att alla i familjen ska känna sig välkomna och gör det nu lättare för hotellgästerna att ta med sig hunden.

Ett 70-tal av Best Western Hotels & Resorts hotell i Sverige är hundvänliga - alla med sina personliga erbjudanden. 

– Hundskålar, hundbädd/filt och någon hundgodis erbjuds hos de flesta och listan kan göras lång på vad våra hundvänliga hotell erbjuder. På exempelvis Best Western City Hotel i Gävle, får man en karta över närliggande hundpromenad samt tillåter att man tar med sin hund i kvällsrestaurangen.

Hos Hotell Gustaf Fröding i Karlstad är det gratis att ta med sin hund och här finns hundvänligt familjerum, tillgång till restaurangen samt närhet till natur och promenadstråk. För de som har hundar som är gourmander, erbjuder Hotel Statt Hässleholm en alldeles egen ”benmeny” att välja något gott ifrån. 


För att gästerna enkelt hitta de hundvänliga hotellen så finns de numera på  Best Westerns hemsida under kategorin ”hundvänliga hotell” där de är samlade. Där finns även bra tips på saker att tänka på när man reser med hund. Vissa andra husdjur är också välkomna på utvalda hotell.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Best Western