Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Scandic satsar på gratis boende för barn i sommar

 
Scandic satsar på gratis boende för barn i sommarScandic satsar på barnfamiljer som semestrar hemma i Sverige i sommar. I år väntas inrikesresandet dominera efter ett år av pandemi och nya resvanor, därför tar Scandic ett nytt grepp i sommar. Bland annat kan alla barn upp till 15 år bo gratis och de äter middag för 10 kronor. En annan satsning är att frukosten kommer att serveras fram till klockan 12, med en pannkaksbuffé.

 Nu satsar de svenska Scandichotellen på barnfamiljer och de  startade sina nya erbjudanden redan under våren.

- Det skall vara lätt att boka och resa, särskilt för barnfamiljer som ofta har en hektisk vardag och både behöver kunna planera långt i förväg och ha stor flexibilitet på plats. Inför årets sommarsäsong har vi lyssnat in på feedback och anpassat våra erbjudanden efter det och därför känns det kul att tidigt gå ut och kunna erbjuda barn och föräldrar en riktigt bra helhetsupplevelse på Sverigesemestern i sommar, säger Eva Lundström, Marknadschef på Scandic Sverige.

Barn upp till 15 år får bo gratis i förälders rum på alla Scandic hotell i Sverige, och om man har en större familj erbjuds tonårsrum bredvid föräldrarnas rum för 650 kronor. Från och med den 18 juni äter barn upp till 15 år middag för 10 kronor från barnmenyn eller får 50 % rabatt på mat från ordinarie meny. Varje morgon inleds med en pannkaksbuffé på alla Scandichotell. Hotellfrukosten har även förlängts fram till klockan 12 under hela sommaren.

På 29 utvalda familjehotell kommer även en pannkaksmeny med extra allt att serveras, både för stora och små, och för 99 kronor per dag kan föräldrar även köpa ett så kallat sommarband – ett armband så att barnen själva kan hämta popcorn, glass och dryck i restaurang eller reception.

Scandic använder sig av riktlinjerna i  ”Stay Safe at Scandic” som innebär genomtänkta flöden för att undvika trängsel, avståndsmarkeringar i hotellens allmänna ytor, handsprit och tillgång till handtvätt, utökade städrutiner, kontinuerlig desinficering av allmänna ytor och minskat antal platser i lobbys och restauranger. Gäster som ändå vill undvika att vistas i restaurangen kan välja en frukostbox som pick-up som kan förtäras i rummet eller på språng.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Scandic