Digitala mat- och drinkmenyer
3 Jun 2016
Digimox erbjuder digitala mat- och drinkmenyer till restauranger, hotell och barer genom att använda surfplattor och smartphones. De har utvecklat en ”digital servitris” som är ständigt redo att hjälpa gästen.
–Restaurangen kan till exempel ta emot fler beställningar och ge gästen en ”Wow-upplevelse” genom inspirerande menyer, samtidigt som man ökar sin försäljning,. Det som är nytt är att vi har utvecklat ännu fler funktioner som restauranger och hotell uppskattar att ha med, menar Shawn Poya på Digimox.
Levande bilder med beskrivningar
Med digimox presenteras restaurangens menyer med aptitretande bilder och tydliga presentationer som allergivarningar och ingredienser
Översättningsfunktionen
Det går att översätta hela menyn till ett annat språk. En klick på det önskade språket och digimox byter menyn på ett ögonblick. En funktion som är bra för turister och internationella gäster
Rekommendationer
Restaurangen kan öka efterfrågan på de rätter och drycker som önskas rekommenderas, och framförallt tillbehören som leder till ökad merförsäljning.
Kampanjer och erbjudanden
Restaurangen kan skräddarsy menyerna och erbjud olika kombinationer av rätter och drycker
Vad tycker gästen
En av de mest värdefulla funktionerna i Digimox är gästens omdöme.
Att få reda på vad gäster tycker om servicen, maten, personalen eller något annat är viktigt för att kunna förbättra verksamheten. Nu kan restaurangen på ett snabbt och diskret sätt få information om hur gästerna tycker och upplever. Informationen som gästen svarar på skickas till en kontrollpanel där endast administratören har tillgång till.
- Många gäster skulle uppskatta att spara tid genom att själva kunna beställa oberoende om det finns ledig personal eller inte. På så sätt får restaurangen ett jämnare flöde av beställningar vilket leder till att de kan servera fler gäster och öka sin försäljning. Även för personalen finns det stora fördelar. Det är enkelt att ta bort en rätt som tagit slut för dagen och byta ut något som förändrats. Menyerna kan uppdateras snabbt och restaurangen slipper betala för tryckkostnader och dessutom värnar om miljön.
3 Jun 2016
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"