Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Digitala mat- och drinkmenyer

 
  • Restaurangens menyer presenteras med tydliga bilder och information om ingredienser.

    Restaurangens menyer presenteras med tydliga bilder och information om ingredienser.

Föregående
Nästa
 

Digimox erbjuder digitala mat- och drinkmenyer till restauranger, hotell och barer genom att använda surfplattor och smartphones. De har utvecklat en ”digital servitris” som är ständigt redo att hjälpa gästen.

 –Restaurangen kan till exempel ta emot fler beställningar och ge gästen en ”Wow-upplevelse” genom inspirerande menyer, samtidigt som man ökar sin försäljning,. Det som är nytt är att vi har utvecklat ännu fler funktioner som restauranger och hotell uppskattar att ha med, menar Shawn Poya på Digimox. 

Levande bilder med beskrivningar
Med digimox presenteras restaurangens menyer med aptitretande bilder och tydliga presentationer som allergivarningar och ingredienser

Översättningsfunktionen
Det går att översätta hela menyn till ett annat språk. En klick på det önskade språket och digimox byter menyn på ett ögonblick. En funktion som är bra för turister och internationella gäster

Rekommendationer
Restaurangen kan öka efterfrågan på de rätter och drycker som önskas rekommenderas, och framförallt tillbehören som leder till ökad merförsäljning.

 Kampanjer och erbjudanden
Restaurangen kan skräddarsy menyerna och erbjud olika kombinationer av rätter och drycker

 Vad tycker gästen
En av de mest värdefulla funktionerna i Digimox är gästens omdöme.
Att få reda på vad gäster tycker om servicen, maten, personalen eller något annat är viktigt för att kunna förbättra verksamheten. Nu kan restaurangen på ett snabbt och diskret sätt få information om hur gästerna tycker och upplever. Informationen som gästen svarar på skickas till en kontrollpanel där endast administratören har tillgång till.

- Många gäster skulle uppskatta att spara tid genom att själva kunna beställa oberoende om det finns ledig personal eller inte. På så sätt får restaurangen ett jämnare flöde av beställningar vilket leder till att de kan servera fler gäster och öka sin försäljning. Även för personalen finns det stora fördelar. Det är enkelt att ta bort en rätt som tagit slut för dagen och byta ut något som förändrats. Menyerna kan uppdateras snabbt och restaurangen slipper betala för tryckkostnader och dessutom värnar om miljön.

 www.digimox.com