Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Branschföretag prisade under Noresdagen

 
  • Vinovativa korad till Årets dryckesleverantör

    Vinovativa korad till Årets dryckesleverantör

  • Årets Medlem - Welcome Hotel Barkarby.

    Årets Medlem - Welcome Hotel Barkarby.

Föregående
Nästa
 
Under årets Noresdag som arrangerades i tisdags prisades Welcome Hotel Barkaby, Vinovativa, Johan i Hallen & Bergfalk, Tingstad och Sorunda Hallarna för sina insatser i branschen.

I tisdags arrangerades en branschdag för Nores medlemmar och leverantörer. Det var nu tre år sedan det arrangerades sist senast, över 600 personer från hela landet hade rest till Stockholm för att uppleva inspirerande föreläsningar, en stor leverantörsmässa och en galamiddag med underhållning och prisutdelning. Moderator för dagen var Tareq Taylor.

Glädjen var stor hos Vinovativa när de under branscheventet Noredagen på Grand Hôtel korades till Årets dryckesleverantör. 

 –Att få detta pris i tuff konkurrens med andra duktiga vinleverantörer gör oss extra stolta och glada. Vi har kämpat hårt under alla år som leverantör och det är då väldigt kul att få ett erkännande att det verkligen lönar sig, sa Christian Monteil, Sales Manager Horeca & Founding Partner Vinovativa.


 Årets Dryckesleverantör - Vinovativa
Motivering:
"I en kategori med stentuff konkurrens på den svenska marknaden har speciellt en leverantör gjort det där lilla extra för att fånga medlemmarnas uppmärksamhet. Årets Dryckesleverantör Vinovativa hyllas av sina kunder för att alltid ge allt. Leverantören har ett personligt engagemang, känsla för detaljer och en förståelse för kundernas behov som i sin tur skapar goda affärer. Medlemmarna säger att Vinovativa alltid haft spännande vinbönder i sitt utbud och värnar om hantverket".

Övriga nominerade I denna kategori var Spendrups Bryggeri och Johan Lidby Vinhandel.


Årets Medlem - Welcome Hotel Barkarby
"Årets Nores Medlem är strukturerad och köper det mesta i Buy at Nores. I Business Analyze följer dom upp sina inköp och strävar alltid efter att hitta förbättringar. Med en god Nores anda så deltar dom på våra event. Deras positivitet och höga lojalitet till avtalen gör dom till en värdig vinnare.
Övriga nominerade var STF Kebnekaise Fjällstation och Varbergs Stadshotell och Asia Spa."

Årets Matleverantör - Johan i Hallen & Bergfalk
"Priset till Årets Matleverantör går till ett företag som framgångsrikt under flera år drivit och utvecklat sitt företag. Johan i Hallen & Bergfalk har en gedigen kunskap, känsla för detaljer och en förståelse för kundernas behov som i sin tur skapar nöjda gäster och goda affärer för våra medlemmar. Nores medlemmar talar varmt om deras bra service och att dom är lösningsorienterade.”
Övriga nominerade i kategorin var Martin & Servera och Grönsakshallen Sorunda.

Bästa Monter 2022 - Sorunda Hallarna (Grönsakshallen, Fiskhallen och Kötthallen Sorunda)
Under mässan kunde deltagarna rösta fram bästa monter i Noresdagen-appen.
 "Leverantörerna hade verkligen jobbat hårt för att skapa fina montrar och det fanns mycket inspiration att hämta".
Övriga nominerade var Martin & Servera, Arvid Nordquist Horeca , Malvia och Johan i Hallen & Bergfalk.

Årets Non Food leverantör - Tingstad
"Årets Non Food leverantör får högt betyg av medlemmarna för deras fokus att skapa en bästa möjliga kundupplevelse. Tingstad arbetar kontinuerligt med att utveckla bärkraftiga och innovativa lösningar så att medlemmarna själva ska nå sina miljömål. Tingstad erbjuder även utbildning inom relevanta områden så att både produkter och tjänster används på bästa sätt."
Övriga nominerade var Rikstvätt och Spis & Servis.  

 
Nores är en av de ledande inköpsorganisationerna i Sverige och Norge. Medlemmarna består av väletablerade hotell och restauranger, både enskilda företag, ägargrupper och kedjor. Total inköpsvolym 2022 beräknas uppnå till cirka 3,5 miljarder SEK.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Nores