Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Skräckrum är inrett på Haymarket by Scandic

 
Skräckrum är inrett på Haymarket by ScandicRUM 1920 på Haymarket by Scandic. Rum 1920 är inspirerat av klassiska skräckfilmer och för den som kan sina rysare kommer det att finnas många detaljer att hitta. Beatrice Lehtilä, konceptansvarig på Butterick’s, har haft uppdraget att inreda rummet på Haymarket by Scandic.

Rummet präglas av klassiska skräckfilmer och påminner om ett hemsökt rum från 1920-talet.
 
–Skräckfilmer ligger oss varmt om hjärtat här på filmhotellet Haymarket by Scandic. Det alla kanske inte vet är att mattorna i våra korridorer uppe på våningarna är inspirerade av mattan på hotellet i The Shining. Vi älskar samarbeten och särskilt de som skapar roliga, mysiga eller spännande upplevelser för våra gäster, säger Renée Tallén, marknadschef på Haymarket by Scandic.


–Ett av de roligaste samarbetena hittills. Att tillsammans med Renée på Haymarket By Scandic och min kollega Beatrice gå från idé till genomförande har varit fantastiskt. Att vi på Butterick’s gillar Halloween och skräck kommer nog inte som en nyhet för någon. Jag ser fram emot att höra om någon sov genom natten, säger Stina Petrini, marknads- och affärsutvecklingschef på Butterick’s Leco AB.


Haymarket by Scandics rum 1920 kommer att vara öppen för vistelser mellan 18 oktober och 6 november 2022.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Scandic Hotels