Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotels.com listar fem spökhotell

 
 • Dragholms slott i Danmark är med på listan över spökhotell hos Hotels.com.

  Dragholms slott i Danmark är med på listan över spökhotell hos Hotels.com.

 • Dalhousie Castle Hotel.

  Dalhousie Castle Hotel.

 • Salem inn.

  Salem inn.

 • The Langham hotel.

  The Langham hotel.

Föregående
Nästa
 
Bokningssajten Hotels.com har listat fem hotell som passar för True-crime fanatiker eller skräckälskare.

För gäster som vill ta Halloween till nästa nivå,  så finns det en hel del hemsökta eller övernaturligt hotell, i alla fall enligt Hotels.com.

– Alla verkar vara besatta av true-crime nu för tiden, vilket innebär att det är ett perfekt tillfälle att besöka ett hemsökt hotell. Oavsett om du är ute efter att lösa ett mysterium, utforska övernaturliga krafter eller befinna dig i närvaron av ett spöke så hjälper vi dig att matcha med det perfekta stället. Men se till att vara på alerten. Vissa av gästerna som checkat in på dessa hotell har aldrig checkat ut igen, säger Emma Tagg, talesperson för Hotels.com


De hotell som är med på deras lista är: 

The Salem Inn, Salem, USA
Hotellet beskrivs så här:
"Om du vill ha en wiccaninspirerad övernattning i en av världens mest övernaturliga städer, måste du besöka Salem. Salem har ett känt förflutet och häxor sägs fortfarande flanera på stadens gator och torg. Om detta inte vore tillräckligt, kan du även bo på ett av stadens mest hemsökta hotell, The Salem Inn. Gäster och personal har rapporterat många konstiga händelser, såsom att ljus blåsts ut framför dem och till och med spöken".

 

The Langhan, London, England
Hotellet beskrivs så här:
"Ett av Londons lyxigaste hotell är också ett av de mest hemsökta. På The Langham sägs ett spöke vandra i korridorerna, och i rum 333 ska flera gäster ha fått oväntat besök av en man i viktorianska kläder. Om du vill undersöka övernaturliga företeelser och skrämma dig själv till sömns är The Langham rätt hotell för dig".


Hotel Burchianti; Florence, Italien
Hotellet beskrivs så här:
"Många gäster sägs ha sett spöken på detta hotell benäget i vackra Florence. Till de mest kända hotellspökena hör en kvinna som sitter och stickar på en stol och en hushållerska som håller hotellet rent. Den vackra men kusliga miljön gör hotellet perfekt för en staycation".Dragholms slott, Hørve, Denmark
Hotellet beskrivs så här:
"Om du är sugen på en hemsökt övernattning lite närmare hem kan du besöka Dragholms slott i Danmark. Slottets väggar bär på många spännande historier. En av de tidigare ägarnas dotter sägs hemsöka hotellet och har setts vandra i korridorerna. Lyckligtvis för oss dödliga dyker inte alla 100 av hotellets påstådda spöken upp samtidigt".

 

Dalhousie Castle Hotel, Cockpen, Scottland

Hotellet beskrivs så här:
"Dalhousie Castle Hotel anses vara en av Edinburghs mest hemsökta platser. Slottet från 1300-talet är inrett i klassisk skotsk stil med tidstypiska drag och reliker. Oavsett om du bokar ett av hotellets guidade spökturer eller inte, lär du stöta på ett spöke eller två. Håll utkik efter ’Grey Lady’ som oftast ses kring tornen eller i slottets källare"

 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Hotels.com


Taggar

Halloween Hotell