Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

‘Big Nordic Organic Debate’ äger rum på Nordic Organic Food Fair

 
‘Big Nordic Organic Debate’ äger rum på Nordic Organic Food FairOrganic Sweden, Organic Denmark, Okologisk Norge, ProLuomu & Organic Iceland kommer att diskutera framtiden för ekologiska produkter under en viktig presskonferens. Nordic Organic Food Fair är tillbaka på MalmöMässan den 15-16 november. Denna välkända fackmässa kommer att erbjuda ett enastående urval av produkter, diskussioner, inspirerande föreläsningar och värdefulla insikter för den ekologiska och hållbara branschen.

En av höjdpunkterna på mässan är den mycket efterlängtade presskonferensen med titeln ’Big Nordic Organic Debate', där framstående ledare från hela Norden kommer att dela med sig av sina värdefulla insikter om läget för ekologiska produkter på sina respektive marknader.

Dessutom kommer de att fördjupa sig i framväxande trender och betona betydelsen av nordiskt samarbete för att öka andelen ekologiskt på marknaden. Panelen kommer att modereras av Joanna Wierzbicka, biträdande direktör på IFOAM Europe, och kommer att inkludera inflytelserika figurer som Helle Borup Friberg, VD för Organic Denmark, Charlotte Bladh André, VD för Organic Sweden, Aura Lamminparras, verkställande direktör för ProLuomu, Markus Lohne Hustad, VD för Okologisk Norge, och Eygló Björk Ólafsdóttir, ordförande för Organic Iceland.

–Debatten är det perfekta tillfället för att diskutera framtiden för ekologiska produkter och utbyta kunskap och insikter över de nordiska marknaderna. Samarbetet är en viktig nyckel inom vår sektor, och jag är glad att vara en del av denna starka panel med ekologiska ledare. Jag hoppas att besökande återförsäljare, inköpare och press kommer att vara med i denna viktiga debatt, säger Helle Borup Friberg, VD för Organic Denmark.

 –Det är fantastiskt att vi kan samla de nordiska ledarna på mässan. Det finns många utmaningar inom denna sektor, och det är viktigare än någonsin att inspirera, samarbeta och driva branschen framåt. Nu är det rätt tid att delta i samtalet, menar Event Director Melina Viking.

500 varumärken
Mässan kommer att visa upp 500 ledande varumärken som erbjuder certifierade ekologiska ingredienser, färskvaror, kolonivaror, fryst, konfektyr, snacks och mycket mer. Bekräftade utställare inkluderar Pukka Herbs, Midsona Foodservice, Balkan Berries, Nutland B.V, English Tea Shop, Horizon Natuurvoeding BV, Sonnentor, Biofood, Stockfiller, Voelkel, Tradin Organic, Dava Foods, Ghee Easy och Landgarten. Det kommer också att finnas samlingsmontrar från Grekland, Danmark, Sverige, Belgien, Italien, Holland, Österrike, Polen och Ecuador.

–Detta evenemang är avgörande för att se de senaste produkterna, höra om kommande trender och forskning, förklarar Aldi Danmark.Registrera dig för en GRATIS branschbiljett idag:
Nordic Organic Food Fair (samarrangerad med Eco Living Scandinavia) återvänder till MalmöMässan den 15-16 november. För mer information och för att registrera dig för en gratis branschbiljett, besök www.nordicorganicexpo.com/sv