Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Utökar servicen och ställer om till hemleverans för att klara krisen

 
Utökar servicen och ställer om till hemleverans för att klara krisen– Vi inom Urban Deli arbetar stenhårt för att erbjuda bra mat på ett smidigt sätt i en tid med väldigt svåra utmaningar, säger Henrik Sjöblom, försäljningschef Urban Deli. Det är nu flera restauranger och food trucks som satsar på hemleveranser för att klara den rådande krisen. Ett av företagen är Urban Deli  som håller alla butiker och restauranger öppna men har utökat sin webbutik för att möta kundernas behov.

Urban Deli har med kort varsel utökat sitt erbjudande och erbjuder nu sitt mest populära sortiment i online för snabb hemleverans, men de har också breddat utbudet för att det ska vara ännu mer attraktivt för kunderna att beställa, de berättar att de kan till exempel både leverera matlådor och toalettpapper och att beställningar som görs före 22.00 levereras kvällen efter. 

– Det är just nu ovanligt ibland aktörer som levererar mat hem, att man får hemleverans dagen efter. Men vi har ansträngt oss för att kunna möta den efterfrågan vi idag möter från våra kunder, säger Henrik Sjöblom som är försäljningschef för Urban Delis butiker och saluhallar.

Sortimentet i webbutiken är färdiga maträtter, till nästan färdiga måltider, samt skaldjur, chark, ost och kött från saluhallen. Kunderna kan även att komplettera sina matköp med andra varor och produkter.

– Vi har arbetat på att utveckla en ny webbutik, men nu valde vi istället att snabbt utöka sortimentet på vår gamla e-handelsplattform. Vi gör det möjligt att sätta få god mat smidigt hem med kort varsel, säger Sibel Wolff, marknads- och kommunikationschef Urban Deli.Fakta Urban Deli

Urban Deli är en blandning av matbutik, saluhall, bar och restaurang och finns idag på Nytorget, Sveavägen, Sickla och Centralstationen i Stockholm. Urban Deli driver även en cateringverksamhet samt uthyrning av konferens- och festlokaler i Stockholm. Urban Deli ingår i Axfoodkoncernen.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Urban Deli