Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tyska mässorna kör igång igen

 
Tyska mässorna kör igång igen På lördag har MesseFrankfurt första mässan sedan Covid19 stoppade alla event och först ut är Nordstil i Hamburg (5-7/9-2020). 

300 utställare kommer under i helgen att presentera sina höjdpunkter efter avstängningen i Hamburgs utställningscenter.  Nordstil 2020 kommer de att visa de senaste trenderna inom inredning och dekoration.  

 – Mässor är fortfarande det enda marknadsföringsinstrumentet som kan tilltala alla mänskliga sinnen. Vi har sett de senaste månaderna hur onlinekommunikation blir mer och mer integrerad i vår vardag, men långvarig kundlojalitet kräver fortfarande personlig kontakt och speciellt i digitala tider blir beröring, nätverkande och beställning på plats allt viktigare. Det är därför vi är glada att kunna erbjuda konsumentvaruindustrin denna möjlighet att träffas personligen på Nordstil, säger Stephan Kurzawski, ledamot av ledningen från Messe Frankfurt Exhibition GmbH.

För att kunna begränsa antalet besökare och veta vilka som varit på mässan gäller nya regler på Nordstil och alla Messefrankfurts mässor 2020-2021:

Endast endagsbiljetter (vilket garanterar ett max antal besökare respektive dag). 
Personliga biljetter Det går inte att köpa biljetter vid mässan, endast förköp online.
Vill man besöka mässan måste man registera sig innan, detta gäller för alla.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: MesseFrankfurt